AcasăOldCirculatia trenurilor de Craciun si Anul Nou

Circulatia trenurilor de Craciun si Anul Nou

Calatorii care pleaca din Bucuresti spre Ardeal, Moldova sau Oltenia au la dispozitie trenuri cu mai multe vagoane

CFR Calatori a  suplimentat cu vagoane de clasa, vagoane de dormit si cusete trenurile de pe traseele des utilizate in aceasta perioada a anului si a deschis doua noi agentii CFR in Bucuresti.

Calatorii care pleaca din Bucuresti spre Ardeal, Moldova sau Oltenia au la dispozitie trenuri cu mai multe vagoane

CFR Calatori informeaza ca, in perioada 19 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015, trenurile care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti spre: Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Vatra Dornei, Suceava, Timisoara Nord, Brasov, Craiova, Brasov, Bicaz, Botosani, Iasi, Baia Mare si Arad  vor fi suplimentate cu vagoane de clasa, vagoane de dormit si cusete. De asemenea, si trenurile care fac legatura intre Timisoara si Iasi, statiunile de pe Valea Prahovei si principalele orase ale tarii vor fi suplimentate cu vagoane. In unele zile libere din perioada 25 decembrie 2014 – 3 ianuarie 2015, cand traficul de calatori este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio precum si unele trenuri Regio nu vor circula. Pasagerii trebuie sa tina cont de acest aspect cand isi planifica deplasarile cu trenul si sa consulte, pentru informatii actualizate, fie pagina de internet http://cfrcalatori.ro/, fie sa telefoneze la biroul de informatii din statia de plecare.

Noi agentii CFR

CFR Calatori informeaza ca a infiintat doua puncte de vanzare in doua zone de maxima vizibilitate si intens circulate din Bucuresti. Este vorba de agentia de Voiaj CFR UNIREA functioneaza in incinta Oficiului Postal nr. 5, situat la adresa B-dul Natiunilor Unite nr. 3-5, bl B2, parter, sector 3. O alta agentie de voiaj nou infiintata, CFR MILITARI, functioneaza in incinta Oficiului Postal nr. 16, pe B-dul Iuliu Maniu nr. 88-92, sector 6

author avatar
Arpad Dobre
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger