AcasăOldCe smartphone-uri isi doresc femeile

Ce smartphone-uri isi doresc femeile

Femeile isi aleg telefoanele in primul rand dupa aspect si forma, abia la urma dupa caracteristici tehnice

Expertii in IT & C sustin ca achizitia unui nou smartphone de catre o femeie este dictata, in mod special, de caracteristicile estetice. Astfel, culorile vibrante si carcasele cu modele speciale sunt esentiale in selectarea unui nou telefon, in timp ce brandul producatorului si pretul produsului sunt clasate pe loc secund.

Femeile isi aleg telefoanele in primul rand dupa aspect si forma, abia la urma dupa caracteristici tehnice

Aproximativ 45% dintre femei isi aleg telefonul in functie de design-ul acestuia, in timp ce brandul producatorului este un criteriu prioritar pentru 30% dintre femei. Specificatiile tehnice referitoare la performantele camerelor foto sunt importante pentru 15% dintre cliente, femeile fiind mai interesate de un smartphone cu care sa poata face fotografii in momentele importante. Caracteristicile tehnice sunt importante pentru 10% dintre cliente.  Directorul General al QuickMobile ,Tudor Tiboc, ne-a declarat ca printre cele mai cautate modele de smartphone se numara modele produse de HTC, Apple, Sony, Lenovo si LG. In functie de caracteristici, preturile pornesc de la 999 lei si pot ajunge si la 4.599 lei.

Pe alese

Proiectat pentru un stil de viata agitat, Lenovo Vibe X2 Pro atrage printr-un design inovativ, format din mai multe straturi, si o eleganta aparte, specifica doamnelor pasionate de un aspect clasic si atemporal. Cu cele doua camere de 13 mp, Sony Xperia C5 Ultra asigura o calitate superioara a fotografiilor, reusind sa surprinda realitatea in cele mai mici detalii. HTC Butterfly S este un accesoriu indispensabil pentru femeile care atribuie telefonului rolul de dispozitiv multimedia, avand o carcasa usor curbata, confectionata dintr-un material extrem de fin la atingere si o greutate de numai 160 g.

author avatar
Arpad Dobre
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger