AcasăOldCare sunt cele mai avantajoase oferte de telefonie si internet

Care sunt cele mai avantajoase oferte de telefonie si internet

Utilizatorul mediu de telefonie mobila si internet consuma lunar 110 MB trafic de internet mobil

Utilizatorii aplicatiei de comparare a ofertelor telecom pusa la dispozitie de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) pot afla care sunt cele mai bune oferte de telefonie si internet. In plus, pot fi configurate planurile tarifare in functie de consumul de date.

Utilizatorul mediu de telefonie mobila si internet consuma lunar 110 MB trafic de internet mobil

Folosind aplicatia Veritel.ro utilizatorii pot afla in trei pasi simpli care sunt cele mai avantajoase oferte de telefonie si internet fix si mobil:

  1. aleg categoria de servicii,
  2. introduc estimarile de consum,
  3. primesc o lista cu primele 25 de planuri tarifare in ordinea crescatoare a pretului.

In momentul afisarii rezultatelor ei primesc si alte detalii relevante, precum durata minima a contractelor, penalitati in caz de reziliere sau informatii privind eventuale promotii. Aplicatia este gratuita, utilizatorii avand acces instant la toate ofertele publice ale tuturor operatorilor de comunicatii din Romania.

Sugestii pentru alegerea planului tarifar

ANCOM a actualizat recent valorile de consum care configureaza profilul utilizatorului ocazional, mediu si intensiv de servicii de telefonie mobila si internet pe mobil.  Iata cele trei categorii in care se pot regasi cei care doresc sa-si configureze un plan tarifar pe Veritel.ro:

  1. Utilizatorul mediu de telefonie mobila si internet pe mobil: consuma lunar 110 MB trafic de internet mobil, trimite 71 de SMS-uri nationale (dintre care 67 in retea proprie si 4 in afara retelei) si vorbeste in medie 208 minute in retea (din care 207 catre mobil si 1 catre fix) si 37 de minute in afara retelei (din care 30 catre mobil si 7 catre fix).
  2. Utilizatorul ocazional de telefonie mobila si internet pe mobil: consuma lunar 37 MB trafic de internet, trimite 23 de SMS-uri nationale (din care 22 in retea proprie si 1 in afara retelei) si vorbeste in medie 69 de minute in retea (toate catre mobil) si 12 minute in afara retelei (din care 10 catre mobil si 2 catre fix).
  3. Utilizatorul intensiv de telefonie mobila si internet pe mobil: consuma lunar 330 MB trafic de internet, trimite 213 SMS-uri nationale (din care 201 in retea proprie si 12 in afara retelei) si vorbeste in medie 623 minute in retea (din care 621 catre mobil si 3 catre fix) si 111 de minute in afara retelei (din care 90 catre mobil si 21 catre fix).

Totodata, pe www.veritel.ro au fost actualizate si valorile de consum pentru utilizatorul ocazional, mediu si intensiv de telefonie fixa. Potrivit datelor statistice centralizate de ANCOM, utilizatorul mediu de telefonie fixa vorbeste lunar 51 de minute in retea si 34 de minute in afara retelei.

author avatar
Arpad Dobre
453 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger