AcasăOldCare este Prima Masina care ti se potriveste

Care este Prima Masina care ti se potriveste

Skoda Citigo costa intre 8.200 si 11.500 de euro, in functie de modelul ales

Programul Prima Masina a intrat in linie dreapta, iar cei care vor un autoturism nou pot beneficia si de recomandarile specialistilor care au testat mai multe modele ce se incadreaza in limita de pret.

Skoda Citigo costa intre 8.200 si 11.500 de euro, in functie de modelul ales

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons a publicat studiul comparativ privind autoturismele tip berlina, cu o capacitate cilindrica mai mica de 1.300 centimetri cubi. Studiul vine in sprijinul  consumatorilor care pot alege in deplina cunostinta de cauza masina dorita. In cadrul testului coordonat de catre International Consumer Research & Testing au fost verificate 47 de modele, printre care: VW, Ford, Skoda, Dacia, Hyundai, Toyota, Opel, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Seat, Citroen. In urma testului au fost selectate modelele cu motoare sub 1,3 litri, care au corespuns cel mai bine indicatorului „Comportament de drum”:

–         VW Golf 1.2 TSI BMT,

–         Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Start/Stop,

–         Skoda Octavia 1.2 TSI Green tec,

–         Skoda Citigo 1.0,

–         VW up! 1.0.

Plafonul de achizitie la Prima Masina este stabilit la 13.500 euro, iar persoanele care aplica pentru acest program trebuie sa faca dovada, cu declaratie pe proprie raspundere, ca nu au mai avut in proprietate un autoturism nou.

author avatar
Arpad Dobre
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger