AcasăOldCamera de Comert viseaza la afaceri fara coruptie

Camera de Comert viseaza la afaceri fara coruptie

Presedintele CCIR, Mihai Daraban, vrea o cultura antreprenoriala fara coruptie

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) lanseaza, azi, proiectul „Business Without Corruption” – „Afaceri fara coruptie”.

Presedintele CCIR, Mihai Daraban, vrea o cultura antreprenoriala fara coruptie

La eveniment vor participa presedintele CCIR, Mihai Daraban, reprezentanti ai conducerii Directiei Nationale Anticoruptie, Ministerului Justitiei si Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri. In cadrul evenimentul este asteptat si vicepresedintele General Dynamics Corporation, Steven Saiget, care va vorbi despre legislatia americana privind practicile de coruptie in strainatate. Misiunea CCIR in proiectul „Business without Corruption” consta in promovarea, in randul comunitatii de afaceri din Romania, a unei culturi bazate pe respingerea tuturor formelor de coruptie in relatiile cu sectorul public si privat. Obiectivele proiectului „Business Without Corruption” au in vedere :

–         identificarea, cu sprijinul tuturor actorilor implicati – institutiile publice relevante si comunitatea de afaceri – a masurilor necesare consolidarii cadrului legislativ in domeniu, beneficiind in mod corespunzator de experienta si bunele practici ale altor state cu legislatie specifica, precum SUA si Marea Britanie;

elaborarea unui ghid-cadru de bune practici pentru prevenirea si combaterea coruptiei la nivelul companiilor romanesti.

author avatar
Arpad Dobre
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger