AcasăOldCadouri tech sub 1.000 de lei de Craciun

Cadouri tech sub 1.000 de lei de Craciun

Telefoanele si ceasurile inteligente sau tabletele pot reprezenta daruri inspirate de Craciun

Mai sunt cateva zile pana la Craciun, iar romanii care inca mai sunt in cautarea darurilor pentru cei dragi pot opta pentru cadouri tech: smartphone-uri, gadget-uri si accesorii pentru orice buget.

Telefoanele si ceasurile inteligente sau tabletele pot reprezenta daruri inspirate de Craciun

Pentru doamne si domnisoare, specialistii ThePhoneGeeks  de la EuroGsm recomanda husele de telefon tip book case, care protejeaza telefonul in momentul in care este pus alaturi de chei sau alte obiecte. Un alt cadou practic ar putea fi si localizatorul de obiecte StickNFind Bluetooth, un accesoriu de marimea unei monede, care se poate atasa la orice obiect, de la chei pana la un laptop sau o tableta. Pentru a simti spiritul Craciunului chiar si prin intermediul tehnologiei, minidifuzorul Puro Christmas Ball,  in forma de glob, ofera ocazia de a asculta colindele preferate. In ceea ce priveste cadourile pentru domni, acestia se vor bucura, cu siguranta, de un ceas LG G Watch R, primul smartwatch cu ecran rotund, un accesoriu necesar pentru orice om de afaceri.

Telefoane si tablete accesibile ca pret

Cei care doresc sa fie propriul Mos Craciun isi pot achizitiona un telefon dual-SIM, cum este HTC Desire 616, cu procesor octa-core si ecran atractiv, cu rezolutie HD. Nokia Lumia 730 va fi dispozitivul preferat de catre persoanele care prefera un telefon care nu le va da batai de cap cu personalizarea si instalarea de aplicatii sau jocuri. Telefonul ruleaza un sistem de operare Windows Phone, are si functie dual-SIM, memorie de stocare de 8 GB si un ecran generos, de 4,7 inci. Este disponibil in mai multe variante de culoare, iar pretul de 999 lei il claseaza printre favoritele din gama. In materie de tablete, Allview Viva H7S 3G si Samsung Galaxy Tab 4 Wifi sunt doua gadget-uri cu procesoare quad-core si specificatii tehnice de noua generatie.

author avatar
Arpad Dobre
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger