AcasăOldAsa va arata viitorul Internetului: Revolutii si terorism cu telefonul mobil

Asa va arata viitorul Internetului: Revolutii si terorism cu telefonul mobil

Revoltele populare vor izbucni mai rapid si mai des, ca efect al dezvoltarii internetului

Presedintele Google, Eric Schmidt, a avertizat intr-un recent volum al sau ca viitorul internetului se arata zbuciumat: revolutii provocate online, terorism cu ajutorul smartphone-urilor si inchiderea  corporatiilor media axate pe breaking news, din cauza Twitter.

Eric Scmidt prevesteste o evolutie surprinzatoare a omenirii, datorita internetului

Schmidt crede ca parintii ar putea decide, in viitorul apropiat, sa-si boteze copiii cu nume nemaiauzite sau, eventual traditionale, dar transcrise stalcit, pentru ca odraslele sa poata fi identificate rapid in mediul online si sa depuna cat mai putin efort pentru a reusi in viata. Iata cateva prognoze ale lui Schmidt referitoare la viitorul internetului:

–         Cursurile privind siguranta utilizarii internetului vor fi predate in scoli alaturi de cele referitoare la viata sexuala protejata.

–         Dezvoltarea internetului pe telefoane mobile si tablete va avea ca efect legaturi online intre si pentru toti locuitorii planetei pana in 2020.

–         Corporatiile media axate pe breaking news vor ramane fara „paine”, deoarece nu vor putea tine pasul cu informatiile in timp real, postate pe Twitter, Facebook etc.

–         Posibilitatea de stocare online, in cloud, a informatiilor va creste exponential, fapt ce va schimba complet perceptia despre confidentialitatea datelor personale.

–         Odata cu extinderea internetului, vor izbucni tot mai multe revolutii in tari cu regimuri politice opresive, revoltele avand loc mult mai usor si mai des ca oricand in istoria omenirii.

–         Tot mai multi oameni vor folosi tehnologia online ca arma de teroare, iar terorismul va inflori. Pe cale de consecinta, si teroristii prezenti pe net vor fi (sau ar trebui sa fie) depistati mai usor.

Revoltele populare vor izbucni mai rapid si mai des, ca efect al dezvoltarii internetului
author avatar
Arpad Dobre
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger