AcasăOldAplicatii pentru fotografii de calitate cu telefonul mobil

Aplicatii pentru fotografii de calitate cu telefonul mobil

Aplicatiile foto va ajuta sa creati efecte speciale si sa realizati imagini exceptionale

Smartphone-urile au camere foto/video tot mai performante, insa utilizarea unor aplicatii speciale ofera utilizatorilor posibilitatea sa faca fotografii de calitate foarte buna.

Aplicatiile foto va ajuta sa creati efecte speciale si sa realizati imagini exceptionale

Potrivit specialistilor EuroGsm, pentru a realiza fotografii reusite, camera foto a telefonului trebuie sa aiba o diafragma cat mai mare, pe langa rezolutia mare, exprimata in megapixeli (MP), pentru a capta cat mai multa lumina intr-un timp cat mai scurt. Totusi, cu toate aceste dotari, capacitatea camerei foto a telefonului mobil poate fi insuficienta pentru a realiza o fotografie buna. Solutia o reprezinta aplicatiile prin care performantele camerei telefonului pot fi imbunatatite.

Efecte speciale

O astfel de aplicatie este Google Camera, care capteaza imagini rapid si simplu, iar focalizarea se realizeaza intr-un timp scurt. Aplicatia poate fi instalata pe dispozitivele cu Android care utilizeaza minim versiunea Kit Kat 4.4. O alta aplicatie de acest tip este Camera ZOOM FX, ce permite efectuarea fotografiilor sub mai multe setari: Action Shot, Stable Shot, cu filtre, colaj de poze sau compunere. O aplicatie mai complexa, ce dispune de stocare in cloud si ofera posibilitatea de a realiza albume si diverse efecte in fotografii, este Camera360 Ultimate, care include si nenumarate functii pentru camera foto, printre care Effect Cam, Selfie Cam, Funny Cam sau Color-shift Cam. Iubitorii de fotografii retro au la dispozitie aplicatia XNRetro, prin care imaginile vintage pot fi realizate usor cu ajutorul setarilor predefinite si pot fi partajate pe Facebook, Twitter sau Instagram.

 

author avatar
Arpad Dobre
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger