AcasăOldAplicatii pentru calatoria cu mijloacele de transport in comun

Aplicatii pentru calatoria cu mijloacele de transport in comun

Aplicatiile sunt utile pentru cumpararea abonamentelor sau studierea traseelor de transport in comun

Traficul din orase pune la incercare rabdarea oricarui calator, dar telefonul mobil poate reprezenta solutia pentru o calatorie comoda si placuta, datorita aplicatiilor mobile care vizeaza transportul in comun.

Aplicatiile sunt utile pentru cumpararea abonamentelor sau studierea traseelor de transport in comun

In primul rand, se poate lua in calcul achizitionarea unui abonament lunar, prin intermediul aplicatiei Abonament RATB, disponibila pentru locuitorii din Bucuresti. Potrivit specialistilor ThePhoneGeeks ai EuroGsm, aplicatia permite cumpararea in timp real a unui abonament lunar sau de o zi pe liniile de transport public din Bucuresti, plata fiind realizata prin intermediul operatorului de telefonie mobila al utilizatorului. De asemenea, bucurestenii care prefera calatoriile cu metroul au la dispozitie Bucharest Metro Guide, o aplicatie ce include o harta actualizata a statiilor de metrou si a rutelor de transport. In plus, aplicatia cauta pozitia utilizatorului pentru a gasi cea mai apropiata statie de metrou si traseul optim pentru a ajunge la destinatia dorita in cel mai scurt timp. O alta aplicatie, Transport Bucuresti, ofera informatii despre orele de sosire ale mijloacelor de transport in comun in orice statie.

Utile si in provincie

Clujenii au la dispozitie aplicatia Bilete Bus (CTP) Cluj, care in afara posibilitatii de a achizitiona bilete sau abonamente, ofera si informatii despre liniile de transport in comun din Cluj-Napoca, in timp ce InfoBus Cluj include orarele autobuzelor, troleibuzelor si tramvaielor din oras. Locuitorii din Timisoara au si ei posibilitatea de a afla detalii despre traseele si orele de sosire ale fiecarui autobuz sau tramvai cu ajutorul aplicatiei Public Transport – Timisoara.

Stiri si jocuri

Pentru combaterea plictiselii, calatorii au la dispozitie pe mobil jocuri precum Tennis 3D, Minion Rush ori celebrul 2048, dar si aplicatiile distractive, cum ar fi 9gag sau 8fact. Cei care prefera sa citeasca stiri sau articole interesante isi pot instala aplicatii precum Stiri din Romania, iar cei care vor muzica pot descarca aplicatia Deezer pentru a asculta hiturile preferate.

author avatar
Arpad Dobre
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger