AcasăOldAplicatii pentru accesul rapid la agenda telefonica, sms, poze si documente

Aplicatii pentru accesul rapid la agenda telefonica, sms, poze si documente

Aplicatiile sunt gratuite si va permit stocarea imaginilor, muzicii si documentelor in afara telefonului mobil

Spatiile de stocare online de tip cloud permit salvarea numerelor de telefon, a SMS-urilor, dar si a fotografiilor, muzicii si documentelor. Aceasta facilitate este utila atunci cand va schimbati smartphone-ul si vreti sa salvati inclusiv filmuletele realizate, fara a mai utiliza alte spatii de stocare.

Aplicatiile sunt gratuite si va permit stocarea imaginilor, muzicii si documentelor in afara telefonului mobil

Cu aplicatiile de tip cloud, copia de rezerva a memoriei telefonului este incarcata in mediul virtual, pe care se presupune ca doar voi o puteti accesa. Toate fisierele, pozele sau video-urile pot fi salvate online, fiind securizate si sincronizate cu toate dispozitivele. Potrivit specialistilor ThePhoneGeeks de la EuroGsm, daca va schimbati telefonul, toate fisierele, inclusiv contactele, vor fi sincronizate cu noul telefon si aveti nevoie doar de o conexiune la Internet si de o aplicatie dedicata preinstalata.

Solutii gratuite

Una dintre aplicatiile gratuite pentru sistemul Android este Dropbox. Aceasta permite stocarea de imagini, clipuri video, fisiere, precum si editarea documentelor, marele avantaj fiind spatiul de stocare online de 50 GB. O alta aplicatie gratuita este OneDrive. Chiar daca spatiul de stocare online este de numai 15 GB, aceasta este compatibila pentru toate sistemele de operare: de la PC-uri la Mac-uri, Android, iOS si telefoane Windows si tablete, permitand stocarea de fotografii, videoclipuri, fisiere, precum si editarea documentelor. Pentru salvarea SMS-urilor si a jurnalului de apeluri exista aplicatia SMS Backup+, care creeaza o copie a mesajelor si a apelurilor receptionate direct in adresa de e-mail Google a utilizatorului.

author avatar
Arpad Dobre
544 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger