AcasăOldAplicatie pentru Loteria bonurilor fiscale

Aplicatie pentru Loteria bonurilor fiscale

Prin trei pasi simpli aflati in timp util daca ati castigat la Loteria bonurilor fiscale

Cetatenii care vor sa afle rapid daca au castigat la Loteria bonurilor fiscale au la dispozitie o aplicatie prin care sunt anuntati daca se numara printre norocosi.

Prin trei pasi simpli aflati in timp util daca ati castigat la Loteria bonurilor fiscale

Persoanele fizice care detin bonuri fiscale ce atesta achiziia de bunuri sau servicii pe teritoriul Romaniei  participa la Loteria bonurilor fiscale. Aceasta consta in extragerea aleatorie de numere, din intervalul 1-999, reprezentand valoarea bonului fiscal, inclusiv TVA. Numarul cu noroc va rezulta in urma extragerii succesive a trei serii de cifre cuprinse intre 0 si 9. De asemenea, se va extrage si un numar reprezentand ziua emiterii bonului fiscal. Extragerile vor fi  de doua tipuri: ocazionale, de Paste sau de Craciun, si lunare. Cei care vor sa afle rapid daca se numara printre norocosi pot accesa o aplicatie online gratuita, lansata de AvocatNet.ro  si serviciul de facturare Facturis.

Cum functioneaza

Loteria Bonurilor by AvocatNet.ro este o aplicatie disponibila pe internet, iar mecanismul de functionare este foarte simplu:

–           cereti bonul fiscal de fiecare data cand mergeti la cumparaturi;

–           introduceti datele de pe bon sau o fotografie a bonului fiscal) in aplicatie;

–           sunteti anuntati daca ati castigat.

Pentru a utiliza aplicatia, utilizatorii trebuie sa se inregistreze cu datele de autentificare pe care le folosesc pe platforma AvocatNet.ro si sa introduca in aplicatie suma inscrisa pe bonul fiscal, precum si data si judetul in care acesta a fost emis. Si cei care nu sunt inregistrati pe AvocatNet.ro pot sa utilizeze aplicatia, ei avand posibilitatea sa isi creeze un cont nou.

author avatar
Arpad Dobre
1.769 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger