AcasăOldAplicatie pentru deschiderea usii cu... ceasul

Aplicatie pentru deschiderea usii cu… ceasul

Ceasul inteligent va conecteaza si la stiri sportive, economice sau cele legate de vreme

Cele mai noi ceasuri inteligente vor avea numeroase aplicatii presupuse a fi utile, printre care se remarca si cea care permite deschiderea usii fara cheie.

Ceasul inteligent va conecteaza si la stiri sportive, economice sau cele legate de vreme

In curand va fi lansat pe piata smartwatch-ul Gear S2, pentru care deja exista peste o mie de aplicatii. Kitul de dezvoltare de software Tizen(SDK) pentru acest smartwatch poate fi descarcat acum de pe site-ul Samsung dedicat dezvoltatorilor,http://developer.samsung.com/wearable. Printre aplicatiile disponibile pe Gear S2 se numara:

–         ESPN sau ESPN Watch Face, pentru stiri sportive, acces imediat la scoruri,

–         CNN, pentru partajarea de fotografii

–         Bloomberg Business Watch Face, pentru cele mai noi stiri economice,

–         Yelp, pentru indicatii despre restaurantele, magazinele si serviciile din apropiere, toate accesibile de la incheietura mainii,

–         Twitter Trends Watch Face, pentru a vedea cele mai noi tendinte locale,

–         TripCase, pentru informatiile cele mai relevante pentru calatorii, inclusiv alerte de zbor in timp real,

–         Yale Digital Keys, care permite,, prin dispozitivul Yale Real Living Lock , acces rapid la utilitati. Prin swmartwatch-ul Gear S2 nu mai e nevoie de o legatura de chei, deoarece prin aplicatia amintita puteti incuia si descuia usa de la casa, de la birou sau cea de la hotel. De asemenea, aceasta „cheie”, poate fi impartita cu prietenii sau membrii familiei.

FidMe si Groupon, pentru un acces convenabil la cumparaturi si e-commerce, Prin FidMe, de exemplu toate cardurile de fidelitate, cupoanele si notificarile in-store ale utilizatorului se trimit direct catre smartwatch-ul sau.

author avatar
Arpad Dobre
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger