AcasăOldAlbert de Monaco si Anatoli Karpov, asteptati la Mamaia

Albert de Monaco si Anatoli Karpov, asteptati la Mamaia

Anatoli Karpov (foto)si Printul Albert de Monaco vor vizita Mamaia

Sezonul estival 2016 pe litoral va fi unul cu vanzari fara precedent, conform estimarilor touroperatorilor. Printre personalitatile care si-au anuntat prezenta in Mamaia fiind marele maestru international rus de sah, Anatoli Karpov, si printul Albert de Monaco.

Anatoli Karpov (foto)si Printul Albert de Monaco vor vizita Mamaia

„Ceea ce se intampla in jurul nostru, in Europa in general, favorizeaza in acest moment vanzarile pentru litoralul romanesc. S-au vandut, pana in acest moment, cu 50 – 60 la suta mai multe vacante fata de aceeasi perioada a anului trecut. Romanii se reorienteaza deja spre destinatii turistice romanesti si, in plus, prin campania noastra de promovare, atragem mai mult interes clar si de pe piete externe, pentru care pana acum prezentam doar alternativa pentru alte destinatii”, spune presedintele Asociatiei Litoral – Delta Dunarii (ALDD), Corina Martin. Potrivit acesteia, Mamaia-Navadari si Vama Veche sunt in topul vanzarilor pentru statiunile de pe litoralul romanesc, iar plajele extinse din Mamaia si Eforie Nord vor contribui si ele la atragerea unui numar sporit de turisti in aceasta vara.

Printul Albert de Monaco

„Va fi o noua vara fierbinte, cu multe evenimente – muzicale, sportive, istorice, culturale si pentru copii, pentru toate preferintele si categoriile de turisti. Se distinge Mamaia, prin campania sa Mamaia Style, cu multe competitii europene si mondiale, cu participarea unor nume celebre deja, cum ar fi Anatoli Karpov, la Campionatul European Feminin de Sah, sau Printul Albert de Monaco, la Campionatul Mondial de Bob pe rotile. Vor fi festivaluri si competitii gastronomice – promovam pestele si fructele de mare de Marea Neagra, evenimente muzicale, sportive, de teatru si dans”, a mai precizat Martin.

author avatar
National
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger