AcasăOldAjutati-va memoria cu smartphone-ul

Ajutati-va memoria cu smartphone-ul

Listele de cumparaturi pot fi stocate in smartphone

Listele de cumparaturi, termenele- limita pentru plata facturilor la gaze, electricitate, idei pentru munca sau pentru rezolvarea unor probleme personale sunt informatii destul de greu de tinut minte. Acestea pot sta la indemana, grupate pe categorii, in smartphone-ul vostru.

Listele de cumparaturi pot fi stocate in smartphone

Functiile oferite de smartphone-urile de top sunt extrem de avantajoase atunci cand vine vorba de organizarea timpului si a activitatilor, fie ca aveti un iPhone, un Nokia sau un Samsung Galaxy Note 4. Octavian Pantis, specialist in time management ofera cinci sfaturi care va ajuta la imbunatatirea organizarii activitatilor:

1.         Notati mult – de la remindere, la liste de cumparaturi si idei care va vin pe parcurusul zilei. Eliberati-va memoria de toate aceste lucruri, astfel va veti concentra mai usor la activitatile importante.

2.         Pastrati-va telefonul aerisit. Pentru a nu pierde prea mult timp cautand aplicatii in telefon, tineti-va pe prima pagina aplicatiile pe care le folositi in fiecare zi, si in plan secund pe cele pe care le folositi mai rar.

3.         Grupati informatiile pe categorii. Listele cu lucruri pe care trebuie sa le faceti, listele de cumparaturi si listele de persoane care trebuie contactate, toate v-ar simplifica viata daca ar fi ordonate in categorii separate.

4.         Reduceti cat mai mult notificarile pe care le primiti pe telefon. Fie ca e vorba de e-mail, mesaje text sau notificari de pe retelele sociale, ele reprezinta o intrerupere.

5.         Folositi camera foto nu doar pentru fotografii, ci si pentru a retine alte informatii. Puteti fotografia chitante, notite din timpul intalnirilor, carti de vizita si alte informatii pe care le puteti salva in telefon.

author avatar
Arpad Dobre
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger