AcasăOldAgentie bancara fara personal

Agentie bancara fara personal

Clientii bancari din Romania pot scapa de statul la cozile ghiseelor bancilor, prin accesarea unor agentii de profil unde interactioneaza cu tehnologia si sunt consiliati prin intermediul sistemelor video live. Un nou tip de unitate bancara digitala plaseaza Romania in topul noilor tendinte bancare, prin tehnologii avansate in comunicarea si consilierea clientilor. Este vorba de conceptul eXperience BCR care integreaza experienta clientului cu tehnologii precum: - video-consilier - conceptul de consiliere video live; - masa cu ecran interactiv – asistenta prin simulatoare de produse si servicii bancare; - idesk – ecran informativ prin care clientul participa in mod direct, impreuna cu consilierul, la identificarea celor mai bune solutii pentru nevoile sale financiare; - servicii complete de tranzactii bancare 24/24; - business hub pentru clientii BCR, pentru intalniri cu partenerii lor de afaceri.

Clientii bancari din Romania pot scapa de statul la cozile ghiseelor bancilor, prin accesarea unor agentii de profil unde interactioneaza cu tehnologia si sunt consiliati prin intermediul sistemelor video live.

Clientii pot interactiona cu tehnologia si sunt consiliati prin sistem video live

Un nou tip de unitate bancara digitala plaseaza Romania in topul noilor tendinte bancare, prin tehnologii avansate in comunicarea si consilierea clientilor. Este vorba de conceptul eXperience BCR care integreaza experienta clientului cu tehnologii precum:

–         video-consilier  – conceptul de consiliere video live;

–         masa cu ecran interactiv – asistenta prin simulatoare de produse si servicii bancare;

–         idesk – ecran informativ prin care clientul participa in mod direct, impreuna cu consilierul, la identificarea celor mai bune solutii pentru nevoile sale financiare;

–         servicii complete de tranzactii bancare 24/24;

business hub pentru clientii BCR, pentru intalniri cu partenerii lor de afaceri.

author avatar
Arpad Dobre
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger