AcasăOld„Dezghet” pe piata imobiliara

„Dezghet” pe piata imobiliara

Evocasa Serenia va avea 77 de apartamente si garsoniere

Dupa sase ani de regres, piata imobiliara, in general,  si cea a constructiilor noi, in special, da semne de revenire. Proiecte „inghetate” din lipsa de fonduri si cerere au fost reluate, iar altele noi au fost initiate recent, ceea ce denota un real „dezghet” al pietei imobiliare.

Evocasa Serenia va avea 77 de apartamente si garsoniere

Ocolit ani la rand de marii dezvoltatori imobiliari, cartierul bucurestean Berceni a intrat recent in atentia companiilor de profil, care au anuntat, ieri, demararea proiectului pentru Evocasa Serenia, un ansamblu rezidential complet nou format din 77 de unitati, localizat in apropiere de Piata Sudului. Proiectul va fi derulat de dezvoltatorul imobiliar Adama, iar investitia pentru noul complex de locuinte se ridica la trei milioane euro. Lucrarile sunt programate sa dureze un an, ansamblul imobiliar urmand sa aiba zece etaje si 77 de locuinte, respectiv studiouri (garsoniere) si apartamente cu doua si trei camere. Suprafetele utile variaza intre 36 mp pentru un studio si 63 mp pentru un apartament de trei camere, preturile pornind de la 39.900 de euro (TVA inclus).

Targ imobiliar

Un alt proiect, care va fi lansat la targul imobiliar national tIMOn, in aprilie, va fi realizat tot in Bucuresti, de data aceasta in zona Mihai Bravu, pe Soseaua Vantului. Parte a unui ansamblu de 324 de locuinte ce vor fi realizate de Gindi Group (Israel) in parteneriat cu firma Real Sol, in prima etapa vor fi construite 81 de garsoniere si apartamente cu doua camere, cu suprafete incepand de la 50 de metri patrati.

author avatar
Arpad Dobre
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger