AcasăNewsBuscu nu a strans banii. Catavencu scos iar la licitatie

Buscu nu a strans banii. Catavencu scos iar la licitatie

Doru Buscu nu se lasa si liciteaza iar

Directorul editorial al saptamanalului Academia Catavencu nu a reusit sa stranga cei 1,6 milioane de euro, cat se angajase la licitatia din 26 mai sa plateasca pentru marca publicatiei. Consecinta este ca acesta a pierdut garantia de 45.000 de euro, iar licitatia se va reface pe 14 iunie, scrie Pagina de Media.

Doru Buscu nu se lasa si liciteaza iar

In ciuda esecului de a strange banii, Doru Buscu e hotarat sa participe la noua licitatie. “I-am trimis un comunicat de presa lichidatorului prin care l-am informat ca nu am reusit sa strang banii. Timpul a fost foarte scurt intre licitatie si momentul in care trebuia sa dam banii. Vom participa, peste doua saptamani, la licitatie si sper ca data viitoare sa fim mai pregatiti”.

Dupa licitatia din 26 mai, Doru Buscu a recunoscut ca a depasit pragul pe care si-l propusese. „Licitaţia a depasit asteptarile mele si pregatirea mea financiara. Oricum mergeam pana la capat. Nu puteam lăsa marca pe mana unui personaj ca Adamescu“, a declarat Doru Buscu, directorul editorial al Academiei Catavencu, la finalul licitatiei.

Doru Buscu a avut un singur concurent, ziarista Sabina Fati despre care s-a spus ca a licitat in numele patronului sau de la Romania libera, Dan Adamescu.

author avatar
A.P. Redactor
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger