AcasăNewsBursa locurilor de munca pentru absolventi

Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Absolventii de liceu sau de studii superioare au la dispozitie peste 19.100 de locuri de munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza astazi prin toate agentiile sale judetene  Bursa locurilor de munca pentru absolventi.

Absolventii de liceu sau de studii superioare au la dispozitie peste 19.100 de locuri de munca

Dintre cei  24.033 agenti economici contactati de autoritati au raspuns favorabil invitatiei de a participa la bursa 1.829. Aceste firme pun la dispozitia persoanelor interesate 19.151 locuri de munca, din care 1.793 sunt oferte pentru absolventii cu studii superioare. Informatii privind locatiile de desfasurare a Bursei sunt disponibile la adresa  http://www.anofm.ro.

Domenii

Principalele ramuri de activitate aferente locurilor de munca oferite sunt: fabricare articolelor de imbracaminte, constructii, comert, activitati de investigatii si protectie, servicii privind forta de munca, restaurante si alte servicii de alimentatie, industria constructiilor metalice, fabricarea produselor textile, industria alimentara.

Oferte pe meserii

Pentru absolventii fara studii superioare, angajatorii ofera cele mai multe locuri de munca in urmatoarele meserii : confectioner articole textile, agent de paza si securitate, agent asigurare, operator confectioner imbracaminte, lacatus, lucrator comercial, zidar, agent vanzari, sudor, casier, ospatar, manipulant marfuri. De asemenea, sunt disponibile peste 2.000 de locuri de munca in diferite ramuri de activitate pentru muncitorii necalificati.

Joburi pentru cei cu studii superioare

Pentru absolventii cu studii superioare, angajatorii ofera joburi in urmatoarele profesii: consilier vanzari, economist, manager, programator, inspector asigurari, consultant financiar, analist. Totodata, sunt disponibile peste 600 de locuri de munca  pentru ingineri in diferite ramuri de activitate. La aceasta editie a Bursei locurilor de munca pentru absolventi, cele mai multe oferte sunt disponibile in Bucuresti si in judetele Iasi, Prahova, Arad, Brasov, Bacau, Buzau, Mures si Timis.

author avatar
Arpad Dobre
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger