AcasăNewsBursa locurilor de munca in industria sexului

Bursa locurilor de munca in industria sexului

Va fi lansata si in Romania celebra piata de prostituate „sexjobs”. A facut furori in toata Europa, fiind considerata cea mai sigura si uzitata metoda de a-ti face rost de o „fetita”. Sau, de asemenea, este si calea de urmat pentru cele care vor sa urmeze o cariera erotica profesionista sau, pur si simplu, sa castige niste bani.

Doritoarele de a intra „in campul muncii” se pot cota acum si in Romania pe bursa sexjobs.ro
Piata virtuala a prostituatelor va patrunde acum si in Romania, singura tara unde nu exista o bursa organizata a locurilor de munca din industria sexului. Iar de zilele urmatoare, oricine poate intra pe „sexjobs.ro” . Cum in acest domeniu de activitate discretia reprezinta de departe succesul afacerii, investitorii care detin proprietatea renumitului brand refuza sa iasa in fata. Cica aceasta este politica firmei.

 

 

In schimb, au acceptat sa dezvaluie, in premiera pentru „National”, cum va functiona inedita bursa : „ In primul rand, dupa mai multe luni de lucru in orb, am strans deja cateva sute de CV –uri complete si verificate ale unor fete care practica deja aceasta meserie. Oricum, ne asteptam ca imediat dupa lansarea oficiala numarul acestora sa explodeze pur si simplu. Pentru ca, dupa studiile noastre de piata, in Romania sunt nenumarate alte tinere care ar vrea sa intre in domeniu, dar s-au ferit pana acum ca sa nu incapa pe mana gruparilor de crima organizata. Nu exista nici o oportunitate serioasa, dar de acum o vor avea. Este suficient sa amintim doar ca in bazele comune de date ale burselor sexjobs din toata Europa figureaza peste 600 000 de prostituate, femei si barbati, de cele mai diverse categorii”.

Sectiunea „Dorobanti”

In plus, hotelurile, cluburile de noapte sau saloanele de masaj ai caror clienti solicita astfel de servicii sexuale vor face angajari tot de pe sexjobs.  Bursa unde se gaseste de toate pentru toti! Astfel, vor exista sectiuni destinate lesbienelor, sclavilor gay, swingerilor, masochistilor sau adeptilor uro. Dar, in premiera, si un spatiu rezervat strict „pitipoancelor” de lux, care va purta chiar numele celebrei strazi de fite Dorobanti. Pentru ca, dupa cum sustin organizatorii bursei sexuale, „cu totii stim ca exista vedete care fac sex pe bani. Si atunci, daca exista clienti pentru ele,  pot interactiona fara probleme prin intermediul nostru.”

 

 

 

 

author avatar
eNational
730 afisari

2 COMENTARII

  1. Va intreb atunci ce mai inseamna vedete? Sunt acei/acele indivizi/individe care sunt promovate de tabloide/ziare/reviste/TV-uri in functie de numarul partenerelor/partenerilor avute? De ce nu le publicati si „Kilometrajul” ca sa fie mai realist?

    • Subscriu la capitolul vedete romanesti, scoase pe banda. Iar ideea cu ”kilometrajul” este dementa de-a dreptul, de unde ai scos-o?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger