AcasăNewsBursa de 50 de milioane de dolari pentru un meci Mayweather -...

Bursa de 50 de milioane de dolari pentru un meci Mayweather – McGregor

Daca in urma cu cateva saptamani declara raspicat ca un meci intre pugilistul Floyd Mayweather si luptatorul de MMA Conor McGregor (superfight-ul de 1 miliard de dolari) reprezinta o utopie din punctul sau de vedere, seful UFC vine acum cu o propunere interesanta.

Mayweather neînvins în 49 de meciuri

Teza ca “Distrugatorul de oase” McGregor mai are 4 dispute de onorat in UFC,  conform contractului, nu mai e valabila, iar boss-ul Ultimate Fighting Championship, Dana White, ofera cate 25 de milioane de dolari pentru fiecare dintre sportivi pentru a accepta o confruntare. Evident, sub egida si regulile UFC.

De ce ar accepta „Pretty Boy” o confruntare de MMA?

McGregor supervedeta din UFC

Propunerea trezeste interes, dar nu pentru toata lumea. De pilda, ca sa se  intre in ring cu luptatorul irlandez,  campionul Floyd Mayweather incaseaza o bursa de … 150 de milioane de dolari,  in vreme ce lui Conor McGregor ii vor reveni 100 de milioane de dolari. De ce ar fi interesat Mayweather de un mizilic de 25 de milioane oferit de seful UFC?! Pe de alta parte, de ce ar fi captivat „Pretty Boy” de o confruntare in stil full combat?!

Campionul american a mers la pizza si a blocat un oras intreg

Dana White seful UFC

Pana una-alta, meciul de box de 1 miliard de dolari, dintre Mayweather si McGregor, ar putea avea loc in luna septembrie a acestui an, cel mai probabil in Las Vegas. Mayweather se afla in aceste zile in Anglia, iar vineri seara a participat la un interviu de 45 de minute cu public, gazduit de Sky Sports, la Echo Arena din Liverpool. A doua zi dupa evenimentul „O seara cu Floyd Mayweather,” gloriosul pugilist a mers in Bradford, la o pizzerie, vizita sa provocand paralizarea traficului in orasul de jumatate de milion de locuitori din West Yorkshire. Toata lumea a vrut sa-l vada in carne si oase pe  pugilistul de 40 de ani, care n-a cunoscut niciodata infrangerea in cele 49 de meciuri disputate la profesionisti.

author avatar
Mihai Koblenko
423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger