AcasăNewsBurleanu l-a tradat pe Basescu: alianta FRF - PSD!

Burleanu l-a tradat pe Basescu: alianta FRF – PSD!

Ne-am obisnuit sa vedem politicieni de prim rang imbrancindu-se sa urce in avionul echipei nationale la marile meciuri, dar parca apropierea asta a ajuns prea departe. Bunaoara, Liviu Dragnea pare ca s-a transformat in noul protector al presedintelui Razvan Burleanu, altfel cum sa interpretam relatia care se deruleaza intre cei doi?!

In acest weekend, Burleanu si-a trimis omul de baza, pe Gabriel Bodescu, sa premieze invingatoarea din Cupa Teleormanul, o competitie de amatori, cu necunoscuta Rapid Buzescu invingatoare. Si, totusi, ceva tot a dat importanta acestei intreceri derulate la nivelul satelor si comunelor din judetul Teleorman: finala s-a jucat la Saelele, sat in care fix atunci se afla si liderul PSD! Liviu Dragnea venise acolo la inaugurarea unui camin de batrani si a profitat de ocazie pentru a merge si la finala Cupei Teleormanul. Presa locala a relatat de nenumarate ori ca s-au bagat in jur de 16 milioane de euro in complexul sportiv de la Saelele, dar noi nu credem tot ce se scrie. Rautacisme!

9.000 de lei a oferit FRF invingatoarei din Cupa Teleormanul, echipa de amatori Rapid Buzescu! 3.000 de lei a mai dat si AJF Teleorman

Sa revenim la ale noastre. Cica duminica a fost mare vanzoleala pe noul stadion din Saelele, cu Gabriel Bodescu flancandu-l pe Liviu Dragnea. Din peisaj nu a lipsit nici fostul arbitru Stan Prodan, presedintele AJF Teleorman. Ce tablou minunat, in care doi reprezentanti ai fotbalului (Bodescu este chiar numarul 3 in FRF!) pun tara la cale impreuna cu liderul celui mai important partid din Romania!

Prin targ umbla vorba ca, de fapt, actiunea „Cupa Teleormanul” ar face parte din noua strategie gandita de Razvan Burleanu. Chiar daca a fost propulsat spre FRF de Palatul Cotroceni si locatarul sau din vremea aceea (Traian Basescu), Burleanu s-a cam hotarat sa schimbe macazul si, iata, o coteste spre PSD. Noua alianta pare a fi benefica ambelor tabere: sub conducerea directa a FRF, Asociatiile Judetene de Fotbal (controleaza toate cluburile de la sate si comune) ar urma sa faca lobby partidului lui Liviu Dragnea la alegerile parlamentare din aceasta toamna; la schimb, cica PSD il va sustine pe Razvan Burleanu in 2018 pentru un nou mandat de presedinte al FRF.

Tradarea lui Traian Basescu, mai treaca-mearga, insa nu stim cu ce ochi va fi primita la Nyon apropierea FR Fotbal de politic, pe care vedem ca Razvan Burleanu o tot incearca. Este de notorietate faptul ca UEFA se opune implicarii politicului in fotbal, in trecut existand destule cazuri in care forurile nationale au fost pedepsite fix pentru asa ceva.

  • Atat presedintele FRF, cat si secretarul general Radu Visan au fost propulsati la „Casa Fotbalului” de Palatul Cotroceni;
  • Acum, Razvan Burleanu duce Federatia intr-o alta directie si uita de Traian Basescu, mai vechiul sau protector;
  • Se pare ca deja s-a pus la cale o alianta FRF – PSD, benefica ambelor tabere;
  • Nu putem sa nu ne intrebam oare ce crede UEFA despre relatia politicului cu fotbalul in Romania, derulata la liber.
author avatar
National
990 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger