AcasăNewsBurberry live pe site-urile Grand’Or si National

Burberry live pe site-urile Grand’Or si National

Site-urile revistei Grand’Or si cel al ziarului National vor transmite live de la Saptamana modei de la Milano show-ul Burberry.

Sambata, 14 ianuarie, incepand cu ora 18.00, site-ul revistei Grand’Or (grandor.ro) si cel al ziarului National (national.ro) vor transmite in exclusivitate pentru Romania prezentarea de la colectiei masculine Burberry pentru toamna-iarna 2012, show ce va avea loc in cadrul Saptamanii modei masculine de la Milano.

Site-urile revistei Grand’Or si cel al ziarului National vor transmite live de la Saptamana modei de la Milano show-ul Burberry.

Alegerea de a transmite acest show este fireasca: Burberry este cel mai popular brand fashion pe Facebook, strangand peste zece milioane de fani. Christopher Bailey, designerul casei, a tinut sa le multumeasca tuturor admiratorilor marcii englezesti: „10 milioane de fani pe Facebook! Va multumim pentru sustinerea incredibila.” Numarul admiratorilor constituie o adevarata performanta daca tinem cont ca Burberry devanseaza astfel nume precum H&M, Dior, Chanel sau Louis Vuitton.

Brandul va fi in curand disponibil si in Romania, gratie iminentei deschideri a unui magazin monobrand in Bucuresti care le va pune la dispozitie iubitorilor de moda inclusiv tinutele admirate cu ocazia show-ului transmis de grandor.ro si national.ro sambata la ora 18.00, ora Romaniei.

author avatar
eNational
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger