AcasăNewsBunicuta, prinsa in timp ce incerca sa treaca granita din Romania cu...

Bunicuta, prinsa in timp ce incerca sa treaca granita din Romania cu un copil de un an in geanta!

Un copil de un an a fost descoperit, de politistii de frontiera de la Bors, judetul Bihor, in geanta bunicii sale, care voia sa-l duca ilegal la fiica ei, in Polonia.

Femeia care l-a ascuns pe copil le-a spus oamenilor legii ca este bunica acestuia si ca a avut actele in regula pentru micut in momentul in care a intrat cu el in Romania, dar ca acestea au expirat in urma cu aproximativ doua luni.

„In data de 06.04.2014, in jurul orei 17.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Bors, jud. Bihor, s-a prezentat pentru a iesi din tara o femeie, cetatean bulgar, ca pasagera intr-un microbuz marca VW, inmatriculat in Bulgaria. Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera bihoreni au descoperit, ascuns in bagajul personal de mana al femeii, un baietel minor”, transmite Politia de Frontiera, intr-un comunicat.

Politistii de frontiera i-au intocmit femeii actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru trafic de migranti. Copilul a fost predat unui centru al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bihor pana va fi incredintat parintilor lui.

Foto: ziarulolteniei.ro

author avatar
Alina Costache
515 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger