AcasăNewsBunicii Aureliei Ion sufera cumplit: "In loc sa o vedem mireasa, si-a...

Bunicii Aureliei Ion sufera cumplit: „In loc sa o vedem mireasa, si-a pierdut viata”

Familia studentei Aurelia Ion, tanara care si-a pierdut viata luni seara in urma tragediei aviatice din Muntii Apuseni, este in stare de soc. Nu le vina sa creada ca Aura a murit.

Bunicii tinerei de 23 de ani sunt socati si nu le vine sa creada ca in loc sa o vada imbracata in rochie de mireasa, o vad moarta. Bunicii, rudele si toti cei care a cunoscut-o pe Aurelia Ion o plang si cer ca vinovatii, cei care nu au reactionat la timp pentru a ii gasi, sa fie pedepsiti.

„In loc sa o vedem mireasa, si-a pierdut viata. Era un copil extraordinar de bun. Spunea ca se face medic si daca am vreo problema o sa ma faca bine. Trebuie sa fie pedepsiti cei care nu au putut ajunge la timp”, a spus printre lacrimi bunicul Aureliei Ion, potrivit spynews.ro.

Si satenii din comuna Merisani, acolo unde Aurelia Pop si-a petrecut copilaria, sunt afectati si revoltati de modul în care si-a pierdut viata studenta. „Era cuminte, respectuoasa si nici nu ma gandeam ca o sa moara. Nu mai pot sa ma mai odihnesc cu gandul asta”, a spus matusa studentei.

Aurelia Ion

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
575 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger