AcasăNewsBunica fostei sefe AEP, la DNA, la 90 de ani: "imi vine...

Bunica fostei sefe AEP, la DNA, la 90 de ani: „imi vine sa si plang”

Ana Maria Patru a ajuns la DNA, dar nu singura, ci insotita de bunica sa, in varsta de 90 de ani, despre care recent fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente spunea ca a fost citata de catre procurorii anticoruptie.

Batrana in varsta de 90 de ani, sotie de veteran de razboi,  era vizibil afectata de ce i se intampla ei si nepoatei. „Am venit si eu aicea, ca asa imi vine sa si plang (…) sa vad si eu ce a facut DNA-ul, ca mi-a nenorocit copilul. Le spun asa (…) ca vreau sa traiesc sa vad si eu pe DNA care si-a batut joc de copilul meu sa-i vad si pe ei la puscarie”, a spus femeia, inainte de a ajunge sa auda ce vor sa afle de la ea procurorii.

E de mentionat faptul ca in fata DNA Ploiesti a ajuns si o ambulanta, despre care Patru a explicat ca a fost chemata de avocatii sai. De altfel, bunica fostei sefe AEP a fost sprijinita de nepoata, dar si de un avocat, pentru a putea ajunge in cladirea ce adaposteste sediul anchetatorilor.

sursa foto: captura Antena3

author avatar
Cristina Stefan
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger