AcasăNewsBunesa Oana Marica a ajuns la ananghie: merge la inchisoare

Bunesa Oana Marica a ajuns la ananghie: merge la inchisoare

Romancele sunt frumoase. Si cu cat sunt mai frumoase cu atat sunt mai atrase de lux precum moliile de lumina. Asa s-a petrecut si cu Oana Marica, Miss Turism in 2010.

De fapt, Oana, made in Urlati, s-a remarcat repede prin  rapiditatea cu care detecteaza oamenii cu parale grele, insurati sau nu. Incoronata drept “Miss Turism 2010” de chiar ministrul de resort de la acea vreme, Elena Udrea, Oana detine un salon de infrumusetare in zona Dorobanti. Dar salonul nu ii poate asigura nivelul de trai pe care si-l doreste bunesa. Asa ca, pe lista prietenilor care ii puteau aduce cam ce isi dorea Oana, s-au numarat barbati aflati in pozitii bune si cu acces la bani frumosi. Acum vreo patru-cinci ani, Oana l-a cucerit pe Radu Frincu, fostul sef al Companiei de Asigurari-Reasigurari Exim Romania (CARE Romania), care a tinut-o multa vreme in puf pana cand, intr-o zi, a coborat pe nesteptate din Ferrari-ul lui Radu. Bunesa s-a reorientat rapid si s-a lipit de un medic estetician, stiut fiind ca astia castiga repede bani multi. Medicul se numeste Renert Gad si este poreclit “Winnetou”. Care era si insurat, dar ce mai conteaza, cand dragostea e mare… Si, dupa multe momente fierbinti, s-a consumat si aceasta teribila iubire bazata pe genti Hermes, pantofi Louboutin si cearsafuri din satin veritabil. Dar, viata merge inainte si Oana a intalnit un miliardar adevarat, un italian din Roma, poreclit “regele imobiliarelor”, pe numele lui Stefano Ricucci, si gentile Hermes plus blanurile de multe mii de euro au reaparut in viata bunesei. Pana acum 7 zile.

Ricucci, miliardarul tepar

Stefano Ricucci este o legenda vie. Sau, mai bine zis, a fost un model pentru oamenii de afaceri ai anilor 80-90.  Nascut in  cartierul Zagarolo din Roma in 1961, dintr-un tata sofer de autobuz si mama casnica, Stefano studiaza medicina dentara, o si practica oleaca, dar are de furca putin cu legea si mai mult cu partenerii de cabinet. In 1982, primeste mostenire de la mama sa un mic teren in Zagarolo. Ricucci ridica acolo un centru comercial miniatural pe care il vinde doi ani mai tarziu cu 186 de milioane de lire. O mare lovitura. De aici, cariera de dezvoltator imobiliar a italianului ia un avant senzational, iar banii curg ca la robinet. Faima lui creste spectaculos si isi face prieteni influenti. Ia imprumuturi preferentiale, investeste si apoi vinde  pe mult mai multi bani. Holdingul sau este botezat Magistre devine nr 1 in Italia. In 2005 insa incepe o ancheta foarte serioasa pe care presa din Peninsula a numit-o “vara ticalosilor”. In 2007, Ricucci primeste o lovitura grea. El este acuzat de tranzactii privilegiate si procedura frauduloasa de intrare in faliment. Este arestat si condamnat la trei ani de inchisoare si este obligat sa plateasca 1 miliard de euro catre bugetul public. Cam tot pe atunci divorteaza de sotia sa, Anna Falchi. Prin 2015 o descopera pe romanca Florina Marincea, un manechin de 27 de ani, supranumita si “romanca lui Berlusconi”, pentru ca frecventa petrecerile bunga-bunga ale premierului Italian. Ceea ce ii deschide apetitul pentru romancute. Si o observa cumva pe iubitoarea de lux si vacante exotice Oana Marica. Care-l vrajeste si isi reincepe viata pe care crede ca o merita: diamante, croaziere, vacante scumpe, toale exclusiviste. Pana pe 20 iulie, cand, la 11 ani de la “vara ticalosilor”, Stefano Ricucci este arestat pentru emiterea de facturi false si tranzactii comerciale fictive. Prejudiciul se ridica la numai 20 milioane de euro, un fleac pe langa miliardul de mai demult. Dar asa s-a terminat, din nou, viata de lux a Oanei Marica. E, se reorienteaza ea…

author avatar
Catalin Dumitrescu
10.282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger