AcasăNewsBuluc la maratonul vaccinării. Sute de bucureșteni, la coadă pentru imunizare (FOTO/VIDEO)

Buluc la maratonul vaccinării. Sute de bucureșteni, la coadă pentru imunizare (FOTO/VIDEO)

vaccinareBuluc la maratonul vaccinării. Sute de bucureșteni la coadă pentru imunizare (FOTO/VIDEO)

Imagini impresionante de la maratonul vaccinării din Capitală. Sute de oameni au așteptat la cozi vineri la Maratonul vaccinării din București pentru a se imuniza fără a mai aștepta programarea prin platforma informatică.

Maratonul de Vaccinare – Ediţia de Bucureşti – a început vineri după-amiază, la Biblioteca Naţională şi la Sala Palatului. Au fost organizate 50 de fluxuri unde doritorii vor putea primi serul Pfizer, fără programare.

În cadrul maratonului, care se va încheia luni dimineaţă va avea loc şi un program artistic. Pe durata maratonului, autobuzele de pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 şi 368 vor circula şi noaptea, transmite News.ro.

Sute de persoane stăteau la coadă la Sala Palatului în momentul deschiderii maratonului vaccinării din București, care a început vineri, 7 mai 2021, la ora 16:00. Peste 2.000 de oameni au fost imunizați în câteva ore de la startul acestei acțiuni, a anunțat, vineri seara, șeful campaniei naționale de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghiţă.

Maratonul vaccinării a continuat și peste noapte

Ritmul de vaccinare a fost de 9 persoane pe minut, a precizat Gheorghiță, care a spus că a vaccinat 56 de persoane, în patru ore.

Maratonul vaccinării a continuat şi peste noapte la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională. Oamenii au respectat toate normele, şi au aşteptat răbdători să se poată vaccina. O mare parte dintre cei prezenţi au ales să vină noaptea, pentru că atunci este mai liber.

Specialiştii se aşteaptă ca până la încheierea maratonului, să fie vaccinaţi peste 10.000 de bucureşteni.

author avatar
Andreea Vlad
236 afisari

1 COMENTARIU

  1. FOARTE BINE!!! Fabricile de injecții nu trebuie să trăiască!? În special că au pregătite deja și „abonamentele” pentru doze!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger