AcasăNewsBuluc la deschiderea unui hypermarket din țară. Care au fost produsele „vânate”,...

Buluc la deschiderea unui hypermarket din țară. Care au fost produsele „vânate”, în căutarea de reduceri

(sursa foto: Facebook/Institutia Prefectului - Judetul Arges)

Înghesuială mare la deschiderea unui spațiu comercial din țară. Atrași de reducerile de preț, oamenii s-au grăbit să pună mâna pe produsele mult-dorite, înainte de a-și face drum către casa de marcat. La mare căutare par să fi fost produsele electronice, de uz casnic.

A fost îmbulzeală la deschiderea unui hypermarket din Arad, acolo unde sute de oameni s-au îngrămădit să pună mâna pe electrocasnice și alimente la preț redus, potrivit stirileprotv.ro.

Mașinile de spălat, la mare căutare

Celor mai mulți le-au „făcut cu ochiul” mașinile de spălat. Care, conform sursei citate, au putut fi cumpărate cu reduceri de până la 50%. Așa s-ar putea explica faptul că nu au fost puțini clienții care s-au îndreptat către zona în care se aflau aceste produse.

Din imagini se poate observa cum unii oameni se „luptă” cu mașini de spălat, pe care puseseră mâna și pregăteau să le pună în cărucioarele de cumpărături. Și, cel mai probabil, se străduiau să ajungă cât mai repede cu ele la casă, pentru a le plăti și a se putea duce cu noile achiziții acasă.

„De la ora două am stat aici”- poate fi auzită spunând o femeie surprinsă în imagini.

Și nu doar mașinile de spălat au fost la mare căutare, în acest caz, ci, se pare, și televizoarele. Aceeași sursă remarcă faptul că au fost situații în care oamenii și-au pus în cărucioarele de cumpărături chiar și zece televizoare.

După „vânătoarea” de produse la reducere, înghesuiala din zona rafturilor pare să se fi mutat apoi la casele de marcat. Nici n-ar fi de mirare faptul că, dat fiind numărul mare de oameni care au făcut cumpărături, din dorința de a profita de reduceri, s-au format cozi la casele de marcat.

 

Nu e prima oară când apar îmbulzeli într-un magazin din țară, din dorința oamenilor de a profita de reducerile anunțate de comercianți.

Citiți și:

Au „băgat” ulei şi carne de porc la Kaufland! Românii s-au bătut ca pe vremea lui Ceauşescu pe reducerile retailer-ului

author avatar
Andrei Coman
444 afisari

3 COMENTARII

  1. „au fost situații în care oamenii și-au pus în cărucioarele de cumpărături chiar și zece televizoare.”
    Inteleg sa stai dupa o masina de spalat cu 50% reducere, dar sa pui 10 televizoare in carut, deja mi se pare noaptea mintii. Jeguri umane, asa se numesc aia cu televizoarele, hapsani si prosti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger