AcasăNewsBulgarii invadeaza piata cu masini electrice

Bulgarii invadeaza piata cu masini electrice

Cine radea de ei, acum isi plange in pumni. Avansul Bulgariei fata de Romania creste constant, de la an la an, seriozitatea si cooperarea fiind atribute de care vecinii de la Sud chiar tin cont. Si mai e ceva, un aspect de neconceput pe plaiurile dambovitene: alde Ivanov si ceilalti au inteles ca iesirea tarii din criza nu inseamna inmultirea puscariasilor, ci lupta cu multinationalele hraparete, nu inseamna distrugerea capitalului local in favoarea celui strain, din contra, ei vad si constientizeaza ce rol important joaca in economia nationala business-urile dezvoltate de antreprenori bulgari.

Spre deosebire de Bucuresti, la Sofia nu se duce nicio lupta fratricida. Am putea spune chiar ca politicienii inteleg pericolul generat de Europa cu mai multe viteze, concept imbratisat si promovat intens de Emmanuel Macron si alti lideri occidentali. Iata de ce bulgarii adopta masuri protectioniste si fac tot posibilul pentru a sprijini dezvoltarea afacerilor finantate din surse proprii. Este si cazul Sin Cars International Eood, un fabricant local de autoturisme de mare viteza. Masini de curse, cu alte cuvinte, caci asta si face Sin Cars International Eood, produce bolizi care participa in GT4. Firma s-a pregatit sa lanseze pe Bursa de la Sofia o oferta publica pentru finantarea unui vehicul electric. Primul care se va produce vreodata in aceasta parte a Europei, dupa cum noteaza Bloomberg.

Concurenti pentru Porsche si Maserati

Sin Cars International Eood nu este un nume necunoscut in industria auto. Firma reprezinta un concurent serios pe piata masinilor de mare vitez pentru colosii Aston Martin , Porsche sau Maserati, in competitia de GT4 inregistrand rezultate notabile.

Valoarea ofertei lansate de fabricantul bulgar de autoturisme depaseste 20 de milioane leva, o suma putin peste 12 milioane de euro. Rosen Daskalov, proprietarul Sin Cars International Eood, a anuntat in cadrul unui interviu acordat la fabrica din Ruse ca oferta pentru primele masini electrice din Europa de Est va fi lansata in primavara lui 2019. Pana atunci, semnalele din piata vor fi suficiente pentru conturarea primelor pareri despre acest mega-proiect. Revenind la Romania, tara noastra sta linistita, nu se implica in afacerea masinilor hibrid, caci politicienii dau asigurari: suntem independenti energetic, avem atat de multa energie incat ne permitem sa consumam benzina si motorina pentru masinile pe care le avem.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
586 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger