AcasăNews"Buldogul" Blaga iese la atac: "Votam la vedere in cazul Udrea, pentru...

„Buldogul” Blaga iese la atac: „Votam la vedere in cazul Udrea, pentru a nu avea surprize”

Vasile Blaga, copresedintele Partidului National Liberal, a anuntat ca parlamentarii liberali vor vota „la vedere” in sedinta de plen in care se discuta solicitarile DNA de inceperea urmaririi penale si arestarea preventiva a deputatului Elena Udrea.

Desi nu a confirmat 100%, Blaga a lasat sa se inteleaga ca parlamentarii PNL vor vota „pentru” inceperea urmaririi penale si a arestarii preventive a Elenei Udrea.

„Noi nu votam in functie de cum ii cheama pe cei la care se refera justitia. Vom vota de fiecare data cererile justitiei. Vom vota la vedere, astfel incat sa nu fie surprize din acest punct de vedere”, a declarat Vasile Blaga.

Fost coleg de partid cu Elena Udrea, Blaga sustine ca „justitia trebuie sa-si faca treaba. Eu nu stiu despre astfel de discutii sau despre astfel de interventii, dar nici nu am avut o relatie foarte calda cu doamna Udrea. Dansa trebuie sa incerce sa se apere in justitie”.

Pe de alta parte, Blaga l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta acuzandu-l ca „se comporta ca un catelus, o catalogheaza in fel si chip pe o foarte buna prietena a domniei sale si a familiei domniei sale, respectiv pe Elena Udrea. Sa nu uitam ca s-au afisat de multe ori impreuna, iar domnul Ponta chiar a fost avocatul familiei Cocos. Nu ar strica mai multa retinere din partea domniei sale”.

author avatar
Cristi Ionita
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger