Cauta

“Buldogul”, acuzat ca da bir cu fugitii la PNL

In timp ce Adriean Videanu si Vasile Blaga isi pregatesc revenirea in fruntea partidului, democrat-liberalii, care nu mai au de mult trecere la cei doi lideri, incearca sa saboteze planul acestora.

Restauratia tandemului Videanu-Blaga nu e vazuta cu ochi buni de toti democrat-liberalii

Cu sau fara congres extraordinar, conducerea PDL ar trebui preluata de greii partidului: Vasile Blaga, Adriean Videanu, Liviu Negoita etc. O spun nume importante din partid, oameni care nu sunt dispusi sa stea cu mainile in san si sa vada cum PDL se duce de rapa. ”Avem nevoie de o echipa de forta care sa iasa la bataie, sa se lupte pentru ca partidul nostru sa ramana un actor important pe scena politica”, sustin pedelistii cu pricina.  Circumspecti in ceea ce priveste proiectul politic al lui Mihai Razvan Ungureanu, mai multi lideri importanti din teritoriu, Cezar Preda de exemplu, cer cu insistenta ca leadership-ul formatiunii sa fie preluat de urgenta de tandemul Videanu-Blaga. Potrivit unor surse  din PDL ”restauratia” ar urma sa aiba loc dupa alegerile locale. Timp suficient pentru cei care l-au sustinut pe Emil Boc (Gheorghe Stefan, Gheorghe Flutur etc) sa se caciuleasca acum in fata lui Vasile Blaga.

Adversarii ii pun talpi lui Blaga

Revenirea lui Vasile Blaga la butoane nu este gustata insa de toti democrat-liberalii. Deranjati de faptul ca ”Buldogul” a inceput deja sa taie si sa spanzure prin partid, adversarii au inceput sa lanseze tot felul de petarde menite sa-i stirbeasca acestuia autoritatea. Asa se face ca dinspre PDL a plecat informatia, potrivit careia Blaga ar urma sa demisioneze dupa locale si sa se inscrie in PNL. Mai mult, tot pe seama fostului secretar general este pus si valul de demisii cu care se confrunta partidul in aceste zile, dusmanii politici ai lui Blaga sustinand ca acesta si-a trimis oamenii la inaintare ca sa-i pregateasca terenul in PNL.

Ultimele stiri

  • Dana Budeanu a căzut cu tronc politicienilor de pe Planeta Venus
  • Dinamo joacă în „Misiune Imposibilă”
  • O monedă mai puternică decât orice ban. Frica
  • Revoluție în fotbal: camere video pentru arbitri!
  • UPDATE. Incendiu cu degajări mari de fum în Sectorul 2 al Capitalei/O persoană a murit
  • Un bărbat a murit după ce a căzut de pe podul care trece peste Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari
  • Dramă pe drumurile din România. Părinţii Părintelui Nicolae Zaharia au murit într-un accident de maşină
  • Burduja cere fotografii cu Bucureștiul pe care Nicușor Dan „refuză să îl vadă”: „Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ”
  • Criza forţei de muncă în România, rezolvată cu lucrătorii asiatici. Cine sunt oamenii care trăiesc în cartierul Komitat București Sud
  • Unde este Poiana Narciselor, peisajul de vis pe care românii îl caută pentru o vacanţă ca de neuitat
  • Exit mobile version