AcasăNewsBugetul pentru 2019. Valcov anunta "surprize extrem de placute"

Bugetul pentru 2019. Valcov anunta „surprize extrem de placute”

Pana sa fie prezentat proiectul bugetului pe anul in curs, consilierul premierului Dancila a explicat cum de a lipsit sefa Guvernului din fotografia postata recent de Liviu Dragnea, din care reiesea ca la masa discutiilor subiectul principal era tocmai bugetul pe 2019.

„Doamna prim-ministru a participat la majoritatea (intalnirilor-n.n) care s-au desfasurat la Guvern, chiar stia despre ce este vorba, a fost o prezentare pentru liderii coalitiei”, a sustinut Darius Valcov, seara trecuta, la Antena3. Oficialul guvernamental a explicat ca la momentul la care fusese facuta poza respectiva „se prezenta celor doi presedinti, din partea Guvernului, situatia exacta, modificarile de la precedenta modificare”.

La discutii au participat Dragnea, Tariceanu, ministrii Teodorovici si Badalau, precum si consilierul Valcov si Chitoiu (ALDE)

Fostul ministru a tinut sa mentioneze si faptul ca „in noiembrie bugetul a fost gata, a fost trimis la Cotroceni s-a asteptat, cum era normal, o luna si jumatate pana s-a dat avizul pentru bugetele Serviciilor si cu aceasta forma finala s-a prezentat presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului. Si apoi au intrat intr-un malaxor, si in Educatie si Sanatate au existat schimbari extrem de multe fata de forma initiala, (…) s-a urmarit atent programul de guvernare, dar si nevoile oamenilor” si a asigurat ca „o sa vedeti surprize extrem de placute”.

Cat priveste data la care ar putea fi cunoscute cifrele din bugetul pe acest an, consilierul premierului a raspuns ca „probabil maine va exista ultima discutie si cu Coalitia, dar si cu UDMR-ul si marti va fi pus in transparenta”.

293 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger