AcasăNewsBugetul baga raca in USL

Bugetul baga raca in USL

Uselistii sperau sa obtina ceva banuti pentru colegiile lor

Parlamentarii PSD si PNL sunt nemultumiti de faptul ca li s-a  cerut sa nu-si mai sustina amendamentele pe colegii, daca solicitarile majore ale USL vor fi respinse.

Uselistii sperau sa obtina ceva banuti pentru colegiile lor

Resemnati deja in privinta bugetului pe anul viitor, parlamentarii stransi in comisii au decis sa adopte bugetele institutiilor pe banda rulanta, intervenind cu amendamente in putine cazuri. Apatia sedintei comune a celor doua comisii juridice s-a spulberat insa brusc atunci cand a fost vorba despre bugetul alocat ANI, institutie detestata cu patima de politicienii carora Agentia le “vaneaza” averile si conflictele de interese.  Motiv pentru care, fara sa ezite, parlamentarii USL au avizat negativ proiectul de buget al Agentiei, iar lor li s-a adaugat si deputatul udemerist Andras Levente.  Conform unor voci, alesii au fost iritati si de majorarea semnificativa a bugetului ANI in 2012, 20.610.000 lei fata de 13.724.000 lei in acest an. In plus, parlamentarii USL si-au mai varsat asa si o parte din nervii provocati de indicatiile primite anterior: “nu va sustineti amendamentele pe colegii daca sunt respinse cererile majore ale USL:  reducerea contributiilor sociale, aTVA etc”.

Recomandare care i-a impiedicat pe uselisti sa pledeze cauza propriilor colegii, chiar daca multi dintre ei sperau sa mai faca rost de ceva bani la dezbaterea bugetului.

author avatar
Simona Badulescu
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger