AcasăNewsBuget cu strigaturi

Buget cu strigaturi

Dupa ce s-au contrat cu uselistii pe tema amendamentelor,  deputatii si senatorii PDL au parasit plenul comun in care se dezbatea bugetul de stat.

Parlamentarii PDL si PP-DD sustin ca Puterea incalca toate regulile

”Inteleg graba Puterii de a adopta un buget in care nici ei nu cred, dar pana la urma niste proceduri trebuie respectate”, a declarat liderul democrat-liberal Vasile Blaga. Deloc impresionat de  acest protest spontan, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, nu numai ca nu a incercat sa-i convinga pe pedelisti sa ramana in sala, ba chiar i-a incurajat sa-si duca la capat demersul.

”Este un drept politic  pe care il aveti, nu ma pot supara”, le-a  transmis Zgonea democrat-liberalilor. Ulterior, parlamentarii PP-DD au urmat si ei exemplul alesilor PDL,  acuzand lipsa cvorumului. ”Astazi, niciodata nu au fost in sala acei parlamentari de la USL care sa fie numarati in mod real de Zgonea, niciodata presedintele Camerei nu a numarat corect. Iar acum dovada este ca inauntru nu e stabilit numarul de parlamentari care sa asigure cvorumul. Care-i diferenta intre Zgonea si Roberta Anastase?”,  a  afirmat senatorul PP-DD Tudor Barbu.

author avatar
eNational
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger