AcasăBucurie mare pentru fani: George Michael, acasa de Craciun! - VIDEO

Bucurie mare pentru fani: George Michael, acasa de Craciun! – VIDEO

George Michael (foto:obiectivbr.ro)

George Michael va fi acasa de Craciun, si nu pe un pat de spital in Viena. Vestea buna pentru fani a fost anuntata de partenerul cantaretului, Fadi Fawaz.

 

George Michael (foto:obiectivbr.ro)

Chiar daca in urma cu doar cateva zile acelasi Fawaz anunta ca erau mari sanse ca George Michael sa ramana internat de Craciun la Clinica AKH din Viena, unde se afla sub tratament de aproape o luna, se pare ca fostul solist al trupei Wham! se va putea intoarce in Marea Britanie pana pe 25 decembrie. Pentru ca se simte din ce in ce mai bine, medicii ar urma sa il externeze pe interpretul celebrei piese „Last Christmas” zilele urmatoare, potrivit Female First.

De altfel, informatiile privind imbunatarirea starii de sanatate a lui George Michael, care sufera de pneumonie, au fost confirmate si de purtatorul de cuvant al artistului. „E din ce in ce mai bine”, a declarat acesta. Pentru ca se simtea rau, cantaretul in varsta de 48 de ani s-a dus la medic in noiembrie, in perioada in care se afla in Austria, pentru a sustine un concert. Dupa ce l-au diagnosticat cu boala de plamani, specialistii i-au dat imediat un tratament si l-au sfatuit pe George Michael sa isi amane toate spectacolele.

[youtube]E8gmARGvPlI[/youtube]

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger