AcasăNewsBucurie imensă în rândul suporterilor români. Sărbătoare în stradă după calificarea României...

Bucurie imensă în rândul suporterilor români. Sărbătoare în stradă după calificarea României în optimile EURO 2024 – VIDEO

sursa foto: antena3.ro

Românii au sărbătorit în stradă performanța tricolorilor – calificarea în optimi, la EURO 2024. În București, suporterii „au luat cu asalt” Piața Universității. Bucurie uriașă a fost și în alte orașe mari din țară.

După ce echipa națională antrenată de Edi Iordănescu a fost susținută puternic din tribune, pe parcursul meciului de miercuri, de la Frankfurt, suporterii fiind trup și suflet alături de tricolori, după încheierea partidei s-a dat startul sărbătorii pe străzile din centrul Bucureștiului și din marile orașe.

Citiți și: Hagi, după calificarea României: „Acum este posibil orice”

România s-a calificat în optimile Euro 2024!

România câștigă grupa E! Care este scenariul perfect pe mai departe?

Imaginile bucuriei din stradă

România a remizat, miercuri, la Frankfurt, cu Slovacia, scor 1-1, și s-a calificat în optimi la EURO 2024. Iar performanța tricolorilor din „Generația de suflet” a fost sărbătorită în stradă. Atmosfera le-a amintit multora de bucuria cu care sărbătoreau suporterii rezultatele fotbaliștilor din „Generația de Aur” a fotbalului românesc.

A fost fiesta în Piața Universității, din Capitală. Suporterii, mulți dintre ei îmbrăcați în tricouri galbene, au cântat și au dansat în stradă, de bucurie. Au scandat numele echipei naționale. Și au fluturat steagul tricolor.

Bucurie mare, în stradă, a fost și la Cluj, la Sibiu, precum și la Timișoara și Arad.
Sibienii au ieșit în număr mare în Piața Mare, potrivit Antena3. Au avut steaguri, tricouri galbene, vuvuzele și fluiere.

Și la Cluj, suporterii au sărbătorit calificarea României în optimile EURO 2024, la statuia lui Avram Iancu.

sursa foto: captură video Facebook/Inspectoratul de Poliție Județean Timiș

Iar sute de arădeni au sărbatorit victoria României în fața Primăriei. Timișorenii au urmărit și sărbătorit în număr mare victoria naționalei României, în Piața Libertății.

Naționala de fotbal a României s-a calificat miercuri în optimile de finală ale Euro 2024 din Germania, de pe primul loc în grupa E. Tricolorii au remizat cu Slovacia, scor 1-1, golul României fiind înscris de Răzvan Marin.