AcasăNewsBucureştiul, invadat de ploşniţe! Cum putem scăpa de aceste insecte

Bucureştiul, invadat de ploşniţe! Cum putem scăpa de aceste insecte

plosnita-penis-insecta-cant-zgomot-foto-ology.comSpecia de plosnita cu penis "cantator", cea mai zgomotoasa forma de viata de pe Pamant

Capitala României a fost invadată de ploşniţe! Oamenii cer disperați ajutorul firmelor de dezinsecție. Ploșnițele au apărut până și în căminele studențești.

Deocamdată, în lipsa unei reacţii de la Primăria Capitalei, unica rezolvare ar fi contractarea unei firme de dezinsecţie.

Ploșnițe în căminele din Grozăveşti

Direcția de Sănătate Publică București a amendat Universitatea din Capitală pentru acest lucru și foarte mulți studenți care stăteau acolo au spus că se vor muta din cauza acestor ploșnițe care-i mușcă în timpul nopții.

Ploșnițele sunt insecte plate, de dimensiuni mici, se ascund cu ușurință în lemn și se hrănesc cu sânge, noaptea. Ca habitat, ploșnița prefera zonele întunecate și liniștite din apropierea gazdei de la care va încerca să se hrănească.

Este atrasă la hrană de dioxidul de carbon și de căldura pe care o emit oamenii cu precădere în timpul somnului. Ploşniţele intră extrem de uşor în locuinţe şi pătrund imediat în locuri greu accesibile. Tocmai de aceea sunt dificil de combătut şi se înmulţesc repede.

Ploșnițe la Ikea? Cum a reacţionat conducerea

De câteva zile, magazinul Ikea Pallady din București, se confruntă cu o invazie de ploșnițe, insecte plate, de dimensiuni mici, care se ascund cu ușurință în lemn și se hrănesc cu sânge, noaptea.

La solicitarea „Adevărul”, Ikea a confirmat existența acestei probleme.

La IKEA România, sănătatea și siguranța clienților și a colegilor noștri sunt o prioritate pentru noi.

În ceea ce privește subiectul legat de prezența unor ploșnițe în cadrul magazinului IKEA Pallady, am inițiat imediat o investigație internă și în prezent analizăm circumstanțele legate de acest potențial incident.

Din informațiile preliminare, zona posibil afectată este cea de depozitare recuzită a magazinului și nu s-au extins în zona comercială a magazinului sau în produsele de larg consum, destinate publicului.

În funcție de rezultatele investigației, vom începe să implementăm imediat toate măsurile necesare pentru a rezolva problemele identificate”, a reacţionat conducerea Ikea Romania.

author avatar
Andrei Ștefan
1.469 afisari

11 COMENTARII

  1. E invazie de orice arunca astia in aer! De la virusi si bacterii modificate genetic, pana la insecte modificate genetic. Tehnologiile exista de cel putin 20 de ani. Sunt disperati sa declamnseze o edpidemie de orice fel prin orice vector de transmisie! Sunt disperati globalistii sa ne imputineze prin orice mijloace posibile! Ei fac cartile si soarta civilizatiei!

  2. Primarii, foarte eco , spalati in cap, au desfiintat batatoarele de covoare din fata blocurilor.
    Gospodinele mai aeriseau lucruri, le tineau la aer si soare.
    Acum madamele nu mai scutura nimic, nu mai tin paturile, covoarele, plapumile, lenjeriile la aer si soare.
    Nu le mai spala….nu le mai curata..
    Dar exista si incidente.
    Cand vin din vacanta, de la hoteluri, toate lucrurile ad trebui despachetate pe hol, scuturate afara si aruncate in masina de spalat .

  3. Efectuam tratamente termice ,cu abur saturat la 180 grade si tratamente chimice ,

  4. TRATAMENTELE FITOSANITARE SUNT O NECESITATE ,PLOSNITELE IN BUCURESTI NU-S O RARITATE ,PLOSNITELE IN BUCURESTI SUNT MOSTENIREA LASATA DE FIREA CAND ERA PRIMARUL CAPITALEI .
    PLOSNITA FIREA SI_A LASAT URMASII SA CHINUIE BUCURESTENII SI SA LE FACA AERUL IRESPIRABIL .

  5. Există o mare probabilitate ca ploșnițele și alți paraziți să fi fost aduse de imigranții de prin India, Sri Lanka sau Pakistan.
    Oamenii ăștia trăiesc la ei acasă în niște condiții de promiscuitate și lipsă de igienă greu de înțeles pentru altcineva. Mulți trăiesc câte opt sau nouă în spații mici, se spală ocazional, își fac nevoile pe străzi și în șanțuri și e de-ajuns să-i vezi cum arată când ajung pe Otopeni în găști de 15-20, îmbrăcați ca niște vagabonzi, murdari, puțind, pentru a-ți da seama că până și aerul din jurul lor e jegos.
    Dar trebuie să fim „toleranți” și „incluzivi”, nu-i așa…?

    • Ba chiar să acceptăm să ne servească mâncare, covrigi în unități de alimentație publică.

  6. Cum scăpăm de ploșnițe? Nu-l mai votăm pe Nicu Paris. El însuși e văr primar cu gândacul de bucătărie.

    • ERA ODATA IN ROMANIA UN SISTEM DE PROTECTIE FITOSANITARA , DAR IN REGIMUL DE TRISTA AMINTIRE !,AZI SUNTEM LIBERI SA NE MANINCE PLOSNITELE ,CAPUSELE SI CHIAR VIERMII ,DAR NU ORIUNDE !,IN CENTRUL CAPITALEI ,IN SCOLI ,IN SPITALE .RAIA O POTI LUA LEJER IN AUTOBUZE SAU TREN ,UN CLOSTRIDIUM INTR-O CLINICA UNIVERSITARA.
      AI TOATA LIBERTATEA DE A CRAPA INDIFERENT CUM ORIUNDE SI DE ORICE,IAR DACA NU AVEM DESTULE CAUZE VIN PE BANDA RULANTA ODATA CU IMPORURILE DE GUNOAIE, ALIMENTE CONTAMINATE SI IN PLUS CAND CEVA INCEPE SA MISTE PE LA NOI VINE O GRIPA AVIARA ,O PESTA ,O VACA NEBUNA ,NISTE MISTRETI ,IAR MAI NOU LA BUCHET COVIZI DE COVIZI !.

  7. ERA ODATA IN ROMANIA UN SISTEM DE PROTECTIE FITOSANITARA , DAR IN REGIMUL DE TRISTA AMINTIRE !,AZI SUNTEM LIBERI SA NE MANINCE PLOSNITELE ,CAPUSELE SI CHIAR VIERMII ,DAR NU ORIUNDE !,IN CENTRUL CAPITALEI ,IN SCOLI ,IN SPITALE .RAIA O POTI LUA LEJER IN AUTOBUZE SAU TREN ,UN CLOSTRIDIUM INTR-O CLINICA UNIVERSITARA.
    AI TOATA LIBERTATEA DE A CRAPA INDIFERENT CUM ORIUNDE SI DE ORICE,IAR DACA NU AVEM DESTULE CAUZE VIN PE BANDA RULANTA ODATA CU IMPORURILE DE GUNOAIE, ALIMENTE CONTAMINATE SI IN PLUS CAND CEVA INCEPE SA MISTE PE LA NOI VINE O GRIPA AVIARA ,O PESTA ,O VACA NEBUNA ,NISTE MISTRETI ,IAR MAI NOU LA BUCHET COVIZI DE COVIZI !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger