AcasăNewsBucureştiul, invadat de ploşniţe! Cum putem scăpa de aceste insecte

Bucureştiul, invadat de ploşniţe! Cum putem scăpa de aceste insecte

plosnita-penis-insecta-cant-zgomot-foto-ology.comSpecia de plosnita cu penis "cantator", cea mai zgomotoasa forma de viata de pe Pamant

Capitala României a fost invadată de ploşniţe! Oamenii cer disperați ajutorul firmelor de dezinsecție. Ploșnițele au apărut până și în căminele studențești.

Deocamdată, în lipsa unei reacţii de la Primăria Capitalei, unica rezolvare ar fi contractarea unei firme de dezinsecţie.

Ploșnițe în căminele din Grozăveşti

Direcția de Sănătate Publică București a amendat Universitatea din Capitală pentru acest lucru și foarte mulți studenți care stăteau acolo au spus că se vor muta din cauza acestor ploșnițe care-i mușcă în timpul nopții.

Ploșnițele sunt insecte plate, de dimensiuni mici, se ascund cu ușurință în lemn și se hrănesc cu sânge, noaptea. Ca habitat, ploșnița prefera zonele întunecate și liniștite din apropierea gazdei de la care va încerca să se hrănească.

Este atrasă la hrană de dioxidul de carbon și de căldura pe care o emit oamenii cu precădere în timpul somnului. Ploşniţele intră extrem de uşor în locuinţe şi pătrund imediat în locuri greu accesibile. Tocmai de aceea sunt dificil de combătut şi se înmulţesc repede.

Ploșnițe la Ikea? Cum a reacţionat conducerea

De câteva zile, magazinul Ikea Pallady din București, se confruntă cu o invazie de ploșnițe, insecte plate, de dimensiuni mici, care se ascund cu ușurință în lemn și se hrănesc cu sânge, noaptea.

La solicitarea „Adevărul”, Ikea a confirmat existența acestei probleme.

La IKEA România, sănătatea și siguranța clienților și a colegilor noștri sunt o prioritate pentru noi.

În ceea ce privește subiectul legat de prezența unor ploșnițe în cadrul magazinului IKEA Pallady, am inițiat imediat o investigație internă și în prezent analizăm circumstanțele legate de acest potențial incident.

Din informațiile preliminare, zona posibil afectată este cea de depozitare recuzită a magazinului și nu s-au extins în zona comercială a magazinului sau în produsele de larg consum, destinate publicului.

În funcție de rezultatele investigației, vom începe să implementăm imediat toate măsurile necesare pentru a rezolva problemele identificate”, a reacţionat conducerea Ikea Romania.

author avatar
Andrei Ștefan