AcasăNewsBucurestiul, invadat de omizi! Vezi ce spun autoritatile

Bucurestiul, invadat de omizi! Vezi ce spun autoritatile

Dupa cainii comunitari care te latra la tot pasul pe strazile Capitalei, bucurestenii sunt acum terorizati si de invazia omizilor. Din cartierele Mihai Bravu, Baba Novac, Dristor si Vitan, omizile s-au mutat in Sectorul 4 al Capitalei, unde, vorba edilului Piedone, s-au inmultit atat de mult incat risca sa devina „animale de companie” pentru bucuresteni.

Numai astazi, peste 60 de locuitori de pe bd. Brancoveanu, soseaua Berceni si strazile Ion Iriceanu, Panselelor, Constantin Radulescu-Motru au solicitat autoritatilor sprijin pentru a scapa de omizi.

„Am facut nenumarate sesizari Centrului pentru Protectia Plantelor Bucuresti, ne-am adresat si Primariei Municipiului Bucuresti, insa, neintervenindu-se, omizile continua sa se inmulteasca in ritm ingrijorator si ameninta sa distruga mare parte a vegetatiei din sector. In plus, au ajuns pana si in locuinte, unde, pe langa disconfortul creat, pot produce diverse alergii persoanelor cu sensibilitate sporita. Daca nu se rezolva situatia, riscam ca omida sa ajunga animal de companie!”, a  spus Cristian Popescu Piedone.

author avatar
Cornelia Draghici
901 afisari

1 COMENTARIU

  1. Am solicitat sprijin pentru combaterea omizilor paroase care mi-au distrus toti pomii din gradina si jumatate din vita de vie siameninta sa-mi distruga si restul de vie si am primit urmatorul raspuns:
    FROM:CPP BUCURESTI TO:Maria Tambrescu Message flagged Saturday, August 27, 2011 3:15 PMMessage bodyBuna ziua,
    Din pacate nu putem efectua tratamente fitosanitare decat pe domeniul public.
    Un inginer din cadrul institutiei noastre va poate oferi consultanta de combatere a omizilor pentru gradina dvs.
    Va multumesc.
    Deci acesta este ajutorul pe care il primesc cetatenii cand cer ajutor institutiilor statului?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger