AcasăNewsBucuresti: Trafic inchis, luni noapte, pentru deszapezire. AFLA care sunt arterele pe...

Bucuresti: Trafic inchis, luni noapte, pentru deszapezire. AFLA care sunt arterele pe care nu se circula!

(foto: Agerpres)

Luni, incepand cu orele 22.30, mai multe artere principale din capitala vor fi inchise alternativ, pentru a permite utilajelor de deszapezire sa intervina pentru a curata zapada depusa pe marginea carosabilului, informeaza Primaria Municipiului Bucuresti (PMB).

(foto: Agerpres)

Din cauza cantitatilor mari de zapada cazute in ultimele ore in Bucuresti, dar si ca urmare a prognozei emise de meteorologi, care anunta ca va ninge abundent pana marti dimineata, s-a decis inchiderea alternativa a traficului rutier pe mai multe artere principale de circulatie. „Decizia inchiderii circulatiei pe anumite sectoare de drum a fost luata cu scopul de a interveni cu baterii de utilaje pentru eficientizarea actiunii de deszapezire si, de asemenea, pentru a degaja zapada acumulata la marginea carosabilului”, se arata in comunicatul Primariei Capitalei.

Astfel, in sectorul 1, in intervalul 22.30 – 23.00 va fi inchis tronsonul dintre Piata Victoriei si Piata Universitatii, urmand sa se intervina la Piata Victoriei – Calea Victoriei – Piata Romana – Piata Universitatii. Tot intre orele 22.30 – 23.00 se va actiona pentru deszapezire de la Piata Presei Libere – Arc de Triumf – Piata Victoriei; Statuia Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle – Ambasada China; Piata Charles de Gaulle – Arc de Triumf – Piata Dorobanti – Dorobanti intersectie cu stefan cel Mare; Piata Dorobanti – Piata Charles de Gaulle.

Intre orele 24.00 – 24.30 se va actiona din intersectia Pipera cu Serbanescu – Pod Pechea – Aerogarii – Pod Pechea Caranfil intersectie cu Pipera – Pod Pechea – Serbanescu intersectie cu Pipera. De la 23.30 la 24.00, utilajele de deszapezire vor interveni de la Piata Presei Libere – DN 1 – Miorita – Pasaj Baneasa Otopeni – pe sub Pod Otopeni – Pasaj Baneasa – Miorita – Piata Presei Libere – Kiseleff – Arc de Triumf – Piata Presei.

In sectorul 3, intre orele 22.30 – 23.00 se intervine pe Bd Camil Ressu – Bd. Theodor Pallady – pana la Autostrada Soarelui. In sectorul 5, de la ora 22.30 pana la 23.00 vor fi deszapezite Bd. Regina Elisabeta – Bd. Kogalniceanu – Splai Unirii si Calea Rahovei – soseaua Alexandriei. In sectorul 6 , intre orele 22.30 – 23.00 va fi deszapezit Bulevardul Timisoara, de la Razoare pana la Valea Cascadelor, iar de la 1.30 la 2.00 Bd. Iuliu Maniu – Cora – spre soseaua Cotroceni – Splaiul Independentei – si retur Splaiul Independentei – Sos Cotroceni – Bd. Iuliu Maniu – limita sector 6.

De luni, ora 12.00 pana marti, ora 2.00, Capitala se afla sub avertizare Cod portocaliu de ninsori abundente. Vantul va sufla cu rafale de pana la 55 kilometri pe ora, stratul nou de zapada depasind 30 – 50 de centimetri.

407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger