AcasăNewsBucuresti: Politist impuscat in zona Aparatorii Patriei. Agresorul, prins

Bucuresti: Politist impuscat in zona Aparatorii Patriei. Agresorul, prins

Un politist a fost impuscat in zona capului, miercuri dupa-amiaza, in cartierul Aparatorii Patriei din sectorul 4 al Capitalei. Victima a fost transportata la spital cu o rana minora la cap. Agresorul a fost prins de catre colegii victimei si dus la sectie.

Urmarit de politistii de la Sectia 11, barbatul a scos la un moment dat un pistol cu bile si a tras in directia oamenilor legii, ranind pe unul dintre ei. „Vorbim despre o actiune organizata a Sectiei 11 Politie, cu scopul de a identifica si retine un suspect de comiterea unor infractiuni cu  violenta, pe numele caruia anul trecut a fost depusa o plangere. In momentul in care politistii au luat contact cu suspectul acesta a scos un pistol cu  munitie neletala, cu bile de cauciuc, si a tras in directia colegilor mei. Colegii mei au facut uz  de arma din dotare, ocazie cu care au reusit sa-l imobilizeze pe suspect”, a declarat Alexandru Nicolae, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, la RealitateaTv.

La fata locului a sosit de urgenta o ambulanta, care l-a transportat pe politist la Spitalul Bogdasar-Arseni. Victima are o rana superficiala la cap. Barbatul care a tras cu arma a fost imobilizat de politisti si dus la sectie, pentru audieri.

193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger