AcasăNewsBucureşti, oraş sinistrat după ce a nins câteva ore! Pompierii au avut...

Bucureşti, oraş sinistrat după ce a nins câteva ore! Pompierii au avut 60 de intervenţii (VIDEO)

ninsoareZăpada vine când pleacă turiştii acasă. Frustrare pentru românii care au mers pe Valea Prahovei

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a avut, sâmbătă, în doar cinci ore, 60 de intervenţii cauzate de vreme. 59 de copaci au căzut, iar 54 de maşini au fost avariate.

ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că au existat 60 de intervenţii în Bucureşti, în intervalul orar 06:00 – 11:00, ca urmare a fenomenelor meteo.

54 de maşini, avariate

În urma fenomenelor meteo, au fost avariate 54 de autoturisme. Meteorologii susțin că până la ora 17.00 va continua să ningă slab în Capitală, astfel că grosimea stratului de zăpadă va fi de 15…17 cm.

”Au fost îndepărtaţi 59 de copaci, 2 garduri, 1 stâlp de iluminat. Au fost avariate 54 de autoturisme”, anunţă sursa citată.

Stratul de zăpadă a depăşit 10 centimetri în Capitală, iar meteorologii anunţă că va mai ninge.

La ora 8 stratul de zăpadă era cuprins între 10 şi 15 cm. Va continua să ningă slab, astfel că până la sfârşitul intervalului (ora 17.00 – n.r) grosimea stratului de zăpadă va fi de 15…17 cm”, a anunțat, sâmbătă, ANM, referindu-se la prognoza pentru municipiul Bucureşti.

Vântul va sufla moderat, cu viteze de până la 35…40 km/h. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade.

Prognoza specială pentru București

A nins toată noaptea în București, unde dimineață stratul de zăpadă era între 10 și 15 centimetri și unde orele ce vin vor fi tot cu vreme realmente de iarnă.

Va continua să ningă slab, astfel că până la sfârșitul intervalului grosimea stratului de zăpadă va fi de 15…17 cm. Vântul va sufla moderat, cu viteze de până la 35…40 km/h. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade”, conform ANM.

Duminică va fi cel mai frig cu minus 6 grade nopatea / 2 grade ziua. Vântul va bate cu maxim 16 km/oră. Zăpada va începe să se topească mai ales de miercuri când vom avea 3 grade, iar joi și vineri 7 grade. Până marți, abia dacă vom avea 1 grad Celsius.

”Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa – Aurel Vlaicu traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar în parametri normali, conform planului de zbor.

Aeronavele aterizează şi decolează în siguranţă. Nicio cursă nu este anulată din motive meteo”, a transmis, sâmbătă, CNAB, într-un comunicat de presă.

author avatar
Andrei Ștefan
478 afisari

4 COMENTARII

  1. Auzi…10…15 cm!…grosimea strat de zăpadă!…vai de capul vostru tolomacilor, dacă zăpada era ca în țările nordice, ce morții mă-sii făceați?…
    Culmea e că trăiesc oameni acolo…!

  2. Pai acum nu mai vine încălzirea globală, hotărâți va ce și cum fraților ,se mai topește calotă polară

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger