AcasăNewsUPDATE: 15 focuri de arma pentru prinderea unor hoti din Bucuresti

UPDATE: 15 focuri de arma pentru prinderea unor hoti din Bucuresti

UPDATE: Potrivit Politiei Capitalei, este vorba de o grupare de cinci membri care era filata de politisti inca din octombrie. Oamenii legii au aflat ca in noaptea de joi spre vineri, membrii ei urmau sa comita un furt de pe o platforma industriala din sectorul 2, asa ca i-au supravegheat pentru a-i prinde in flagrant.

Suspectii au plecat joi seara cu un autoturism catre un depozit de materiale feroase de unde au furat mai multe role de cablu cu insertie de cupru de peste 200 de kilograme, pe care le-au incarcat in autoturism. Agentii au intervenit, iar hotii au incercat sa fuga cu masina, moment in care s-au tras zece focuri de arma. Prima data a fost prins soferul si au fost recuperate bunurile furate. Ceilalti patru infractori care scapasera initial au fost asteptati de politisti intr-un loc in care planuiau sa se intalneasca. Acolo, cei patru au incercat din nou sa fuga, dar au fost prinsi de politistii obligati sa traga iarasi cu arma.

Cei cinci au fost retinuti si vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva pentru furt calificat.

Doi hoti de fier vechi au fost prinsi in Capitala dupa ce oamenii legii s-au vazut nevoiti sa foloseasca armele din dotare.

foto: radioconstanta.ro)

Potrivit rtv.net, politistii din Sectorul 2 din Bucuresti au prins vineri in flagrant doi hoti de fier vechi. A fost nevoie de aproximativ 15 focuri de arma pentru ca infractorii sa fie imobilizati, deoarece au inceput sa fuga dupa ce au fost prinsi asupra faptului. Dupa incatusare, cei doi barbati au fost dusi la sectia de politie pentru audieri. Conform aceleiasi surse, cei doi nu se afla la prima abatere, in trecut au mai fost cercetati tot pentru furt. Oamenii legii ii filau de cateva saptamani.

Cei doi hoti risca sa ajunga din nou in spatele gratiilor, mai ales ca au antecedente penale.

author avatar
Andra Nesu
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger