AcasăNewsBucureştenii vor face baie la lighean. Din nou. O mie de blocuri...

Bucureştenii vor face baie la lighean. Din nou. O mie de blocuri rămân fără apă caldă

Bucureştenii vor face baie la lighean. Din nou. O mie de blocuri rămân fără apă caldă

Furnizarea apei calde urmează să fie sistată la un total de aproximativ o mie de blocuri, în diferite intervale din această săptămână, conform unui comunicat postat pe site-ul Termoenergetica.

Se desfășoară lucrări în mai multe zone din sectoarele 1, 2, 3, 5 și 6, în vederea pregătirii noului sezon de încălzire.

Apa caldă, oprită de luni până sâmbătă

Compania Municipala Termoenergetica București (CMTEB) S.A. a precizat care zone şi cartiere vor fi afectate:

Lucrările se desfăşoară pe parcursul următoarelor zile, având în vedere condiţiile meteorologice, care permit încă intervenţia asupra reţetelor de termoficare’, precizează Termoenergetica.

Vor fi efectuate următoarele lucrări: – conducta DN 500 din zona Matei Basarab din Sectorul 3. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru patru puncte termice, care alimentează aproximativ 65 de blocuri, va fi sistată în intervalul 17 octombrie, ora 09,00, şi 21 octombrie, ora 23,00. Vor fi afectate de lucrare şi punctele termice din zonele Matei Basarab, Labirint şi Călăraşi; – conducta DN 700 în zona Sebastian din Sectorul 5.

Pentru aproximativ 650 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă în intervalul 17 octombrie, ora 09,00 – 21 octombrie, ora 23,00.

Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din zona Sebastian, Calea Rahovei, Salaj, Petre Ispirescu, şi Şoseaua Alexandriei; – conducta DN 800 în zona Chişinău din Sectorul 2„.

Bucureştiul, paralizat de şantiere

Muncitorii de la Termoenergetica vor deschide şantiere şi în următoarele zone:

Conducta Magistralei I Vest, DN 1000 în zona Valea Ialomiței din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru aproximativ 51 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă în intervalul 18 octombrie ora 09.00 – 19 octombrie, ora 09.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Valea Oltului.

Conducta DN 500 în zona intersecției bulevardelor Turda, Mareșal Averescu și Ion Mihalache din Sectorul 1 al Capitalei. Pentru aproximativ 185​ de blocuri din acest sector va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă in intervalul 17 octombrie, ora 09.00 -19.10.2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire si punctele termice din zonele adiacente acestor bulevarde.

author avatar
Andrei Ștefan
365 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca ati votat Plicusor Ban si cloclothilde luati-va frate acum boilere! Ce tot va vaetati ca n-avetzi apa calda!? Si panouri fotovoltaice!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger