AcasăNewsBucureștenii, ținuți în frig, în ajun de Crăciun! Angajații a trei termocentrale...

Bucureștenii, ținuți în frig, în ajun de Crăciun! Angajații a trei termocentrale din Capitală au oprit lucrul

calduraBucureștenii, ținuți în frig, în ajun de Crăciun! Angajații a trei termocentrale din Capitală au oprit lucrul

Mii de bucureşteni riscă să rămână în frig, chiar înainte de Crăciun. Angajaţii de la cele mai importante centrale termoelectrice din Capitală au oprit lucru.

Angajaţii de la CET Progresul au pornit o grevă spontană vineri dimineaţă, ceilalţi angajaţi de la CET Grozăveşti şi Progresul le-au urmat exemplul, potrivit Antena 3.

Aceștia sunt nemulţumiţi de salarii, condiţiile de muncă, dar şi de programul de activitate.

Din primele informaţii, este vorba de aproximativ 1.000 de blocuri care vor fi afectate.

Grevă spontană la CET

Cristian Popescu, lider sindical CET Progresul, a declarat la Antena 3 că reprezentanții ELCEN au un mod de negociere foarte arogant, lipsit de empatie:

„Un mod de negociere foarte arogant a conducerii societății. Lipsă de empatie. Dorim și o majorare salarială. Angajații au 3.000-3.500 de lei, fără sporurile de tură. Nu au mai fost mărite salariile din 2019. Sperăm să ajungem într-un final la o înțelegere. Sperăm să o rezolvăm în cel mai scurt timp și cerem demisia conducerii societății”, a declarat Popescu.

Pe pagina de internet a Termoenergetica sunt listate sute de imobile la ora aceasta fără căldură şi apă caldă din cauza avariilor.

author avatar
Andreea Vlad
987 afisari

6 COMENTARII

  1. Huoooo… La muncă cu putorile…
    ADICĂ SĂ-I ȚINĂ ÎN FRIG PE MITICI, ACEȘTI PARAZIȚI AI ȚĂRII????

    Privații ce măriri au primit?????? CE MĂRIRI????

    HUOOOO PUTORILOR BUGETARE!!!!!!!!!

    • Le faci jocul cu dezbinarea. Nu omul de rînd a gândit şi făcut o astfel de organizare nedreaptă. Faptul că sînt mulți bugetari nu este întîmplător. Aceştia vor fi ultimii ce se vor răscula de frică să nu-şi piardă salariile, pensiile sau alte răsplăți. Un polițist, jandarm sau securist ieşit la pensie înainte de 50 de ani vrea ca lucrurile să nu se schimbe, vrea pensia călduță.
      Pe de altă parte toți cei bogați n-au făcut avere din afaceri între ei. Toate marile averi s-au făcut furînd de la buget sub acoperirea unor contracte umflate date pe sprînceană. Iar bugetul e făcut prin furtul omului de rînd.

      • Nemulțumirea mea nu este „dezbinare”.
        CE-AI VREA, SĂ-I APLAUD????????? SĂ TAC??? NU TAC.
        A tăcea înseamnă acceptare, să știi și tu, nu dezbinare.

        Abia aștept să ne impună UE-ul curățenie în bugetari. Că, viermii, au tăcut când U.E.-ul a vrut să-mi impună mie, om normal și sănătos, să mă injectez.

  2. Ce faci ba nicusoare cu banii bugetului capitalei daca nici iarba nu o tai in psrcuri, curatenie nu faci , caldura nu dai , unde vari ba toti banii ca o sa raspunzi si tu mai repede decat crezi??!!

    • Nu știu, nu mă interesează dar ar putea, spre exemplu, plăti datoriile kirviștinei Sârma-ncur Fierea.

  3. Fato,lasa propaganda ,bucurestenii sunt la vilele si casele de vacanta de pe Valea Prahovei si de aiurea.Regimul care va plateste v-a dat sarcina sa ii periati la kur ca nu cumva sa iasa imbuibatii in strada sa zdrucine diktatura.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger