AcasăUtileMeteoBucureştenii, ţinuţi în case de ploi și vijelii! Prognoza specială pentru Bucureşti

Bucureştenii, ţinuţi în case de ploi și vijelii! Prognoza specială pentru Bucureşti

Specialiştii de la ANM au emis prognoza specială pentru București, valabilă de sâmbătă până duminică la ora 12:00. Temperatura maximă va ajunge la 26 de grade, iar în cursul după-amiezii de sâmbătă sunt posibile averse.

Începând de sâmbătă, 16 septembrie 2023, ora 10:00 și până duminică, 17 septembrie 2023, ora 12:00, în Capitală vor fi ploi și vijelii.

Max. 26 grade C în Bucureşti

Temperatura maximă se va situa la 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă la 13 – 16 grade Celsius. Cerul va fi temporar noros, iar sâmbătă după-amiază spre seară sunt șanse mari să plouă și să fie descărcări electrice. Vântul va fi în general moderat în prima parte a intervalului, după care va deveni slab.

Sâmbătă, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în Capitală astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 13…16 grade.

Cerul va fi temporar noros, iar cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara, vor fi perioade cu averse și posibil descărcări electrice.

Vântul va fi în general moderat în prima parte a intervalului, apoi va deveni slab.

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 13…16 grade.

Cerul va fi temporar noros, iar cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara, vor fi perioade cu averse și posibil descărcări electrice. Vântul va fi în general moderat în prima parte a intervalului, apoi va deveni slab”, potrivit ANM.

Bucureștenii, sfătuiţi să-şi ia umbrelele

Bucureștenii care ies din casă în acest interval sunt sfătuiți să își ia umbrele și pelerine de ploaie cu ei. Cerul va fi temporar noros, iar cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara, vor fi perioade cu averse și posibil descărcări electrice. Vântul va fi în general moderat în prima parte a intervalului, apoi va deveni slab.

De asemenea, ANM a transmis cum va fi vremea în București în perioada 16 – 20 septembrie 2023: se anunță, cum am menționat anterior, averse și descărcări electrice, dar și un cer temporar noros.

Duminică, cerul va fi variabil, iar temperatura maximă va atinge 28 de grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 16 grade Celsius.

707 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...