AcasăNewsBucureștenii nu rămân fără apă caldă și căldură la iarnă, asigură Firea

Bucureștenii nu rămân fără apă caldă și căldură la iarnă, asigură Firea

Locuitorii Capitalei n-ar trebui să plece urechea la zvonurile apărute în ultima vreme, cum că la iarnă caloriferele ar putea rămâne reci. Cel puțin asta reiese din recentele clarificări pe care a ținut să le facă, miercuri, primarul Gabriela Firea, „pentru a pune punct zvonurilor lansate în mod nedemn de politicieni din opoziție a căror singură strategie electorală este să alarmeze populația cu zvonuri false”.

Aceste mențiuni transmise pe o rețea de socializare au venit în paralel cu cele făcute în cadrul unei ședinte desfășurate la Primăria Generală. „Îi asigur pe bucureșteni, încă o dată, că apa caldă și căldura nu vor fi sistate în niciun caz în sezonul rece! În ciuda restricțiilor bugetare, Primăria Capitalei subvenționează 65% din valoarea reală a facturilor de încălzire și astfel bucureștenii plătesc cel mai puțin din țară pentru gigacalorie”, susține Firea.

Totodată, primarul general făcut referiri și la reparațiile care se fac la sistemul tehnic aparținând regiei care asigură apa caldă și căldura în sistem centralizat, în Capitală. „RADET a fost abandonată de politicieni timp de 30 ani iar sistemul de termoficare s-a degradat progresiv, până când a ajuns în punctul de unde nu se mai putea continua. De la începutul mandatului meu, adică în ultimii 3 ani, am inițiat la RADET cea mai amplă campanie de reparații și înlocuiri de subansamble tehnice din ultimii 10 ani. RADET a înlocuit aproximativ 180 de km conductă pe circuitele primar şi secundar, din care 30 de km pe rețeaua primară, iar restul în rețeaua secundară”, a subliniat Gabriela Firea.

178 afisari

1 COMENTARIU

  1. Wooow ❗❗❗
    A iesit Firea, dar n-a spus nimic concret, nimic nou, mai precis ❗❗❗
    Mai mult a încercat să se scuze, anticipat, pt eventuale … „derapaje”, in distribuirea agentului termic .
    Ce vor face administratorii, dacă blocurile nu vor mai avea nici căldură, și nici pe cine trage la răspundere pt „restanțe” ?
    Căci, vorba ceea, … SCAPĂ CINE PIATE ❗❗❗

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger