AcasăNewsBucureștenii nu au apă caldă și căldură, iar Nicușor Dan vrea să...

Bucureștenii nu au apă caldă și căldură, iar Nicușor Dan vrea să dea bani pe o sală de concerte

Nicușor Dan acționează pe principiul „țara arde și baba se piaptănă”. Primarul General al Capitalei vrea o nouă sală de concerte în Bucureşti şi o platformă de streaming pentru evenimentele Primăriei.

Anunțul este revoltător pentru mulți bucureșteni, care îngheață în apartamente din cauza lipsei de căldură și a apei calde.

Nicușor Dan a anunţat, vineri, după întâlnirea cu Asociaţia Română a Organizatorilor de Concerte şi Evenimente Culturale, că are în plan crearea unei platforme de streaming pentru toate evenimentele pe care Primăria sau instituţiile din subordine le organizează, unde să fie vândute şi bilete. De asemenea, edilul spune că a trimis o scrisoare către CNI pentru o posibilă finanţare a unei noi săli de concerte în Capitală.

„Industria evenimentelor poate fi o sursă importantă de venituri pentru Bucureşti şi un mare plus pentru viaţa culturală a oraşului, iar asta presupune dezvoltarea de parteneriate cu organizatorii privaţi de evenimente. Împreună cu Administratorul public Diana Punga, directoarea Direcţiei de Cultură a PMB, Liliana Toderiuc Fedorca şi directorul executiv al Direcţiei Urbanism, Matei Damian, m-am întâlnit azi cu Asociaţia Română a Organizatorilor de Concerte şi Evenimente Culturale (AROC), cu care am discutat despre eficientizarea birocraţiei şi creşterea atractivităţii Capitalei pentru activităţi culturale şi de divertisment”, arată un mesaj al primarului Nicuşor Dan, pe Facebook.

Nicușor Dan caută fonduri

„Menţin abordarea de a folosi bani publici puţini pentru concerte şi festivaluri, dar sunt interesat de colaborarea cu companiile private şi de evenimente organizate de companii private, care să facă audienţă şi să aducă fonduri municipalităţii. Vom veni în perioada următoare cu un regulament care să facă mai simplă organizarea de evenimente, integrând şi propunerile pe care le vom primi de la AROC.

Avem în plan şi crearea unei platforme de streaming pentru toate evenimentele pe care Primăria Generală sau instituţiile din subordine le organizează, unde să facem şi vânzare centralizată de bilete. Explorăm de asemenea posibilitatea de a construi o sală de concerte în Bucureşti, lucru pentru care am trimis o scrisoare Companiei Naţionale de Investiţii, care să ne ajute cu fonduri”, completează primarul general.

1.157 afisari

4 COMENTARII

  1. Du te ba in pustiu nefericitule ca nu ai nici o gandire buna pt cei care iti livreaza tie taxe si impozite din munca , ba , nu din combinatii cum esti tu obisnuit asa cum ai declarat public ca ti a fost primul job in democratie!!!

  2. Ce mai cauta prostalaul asta in fruntea Primariei ? Numai nefacute a facut , la fel ca PNL, un partid de japite umane, sa plece sa ne lase

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Dezvăluiri pe surse, după prinderea primarului fugar: Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și mii de euro cash

Continuă să apară detalii după recenta capturare, în Germania, a primarului din Baia Mare, fugit din România zilele trecute, înainte de aflarea deciziei definitive...

O mașină a explodat în Capitală. Martorii susțin că în interiorul autoturismului s-ar fi aflat o persoană! – VIDEO

O bubuitură urmată de flăcări violente, care au înghițit un autoturism, au fost surprinse pe o stradă din Capitală. Imaginile dramatice au ajuns pe...