AcasăNewsBucurestenii ies in strada, impotriva Guvernului

Bucurestenii ies in strada, impotriva Guvernului

Dupa ce duminica seara au sarbatorit in strada victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, bucurestenii organizeaza un protest, luni seara, impotriva Guvernului.

La ora 20.00, bucurestenii sunt invitati sa mearga in Piata Victoriei, la gura de metrou de langa Guvern, pentru a protesta impotriva guvernantilor si din solidaritate fata de romanii din strainatate care au avut probleme la votul pentru alegerile prezidentiale.

Organizatorii protestului sustin ca se cere demisia premierului Victor Ponta, a lui Teodor Melescanu, ministrul de Externe, dar si a celorlalti membrii ai Guvernului Ponta.

Nu in ultimul timp trebuie precizat ca protestul se va transforma, treptat, intr-un mars, manifestantii propunandu-si sa picheteze sediile PSD, ACL si MAE.

In jur de 10.000 de bucuresteni au sarbatorit in strada, duminica seara, victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, iar organizatorii actiunilor de protest sustin ca se asteapta ca luni seara sa iasa in strada si mai multi bucuresteni.

author avatar
Cristi Ionita
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger