AcasăNewsBucuresteanca, prinsa de politisti dupa ce a furat o masina

Bucuresteanca, prinsa de politisti dupa ce a furat o masina

Incident spectaculos petrecut, sambata seara, pe Calea Grivitei din Bucuresti.

O bucuresteanca, in varsta de 43 de ani, a fost retinuta la putine momente dupa ce a reusit sa fure o masina chiar de sub nasul proprietarului.

Barbatul a lasat masina nesupravegheata, si cu cheia in contact, astfel ca femeia s-a urcat cu nonsalanta la volan si a vrut sa porneasca in tromba. Totusi, pentru ca nu avea permis, femeia a incurcat pedalele intre ele, a dat cu spatele si a lovit in plin un gard de metal.

Zgomotul le-a atras atentia mai multor politisti de la Sectia 4 care se aflau in patrulare prin zona. Barbatii au sarit pe masina si, in cele din urma, au reusit sa o imobilizeze pe femeie.

Se presupune ca femeia se afla si sub influenta bauturilor alcoolice pentru ca a refuzat testarea cu aparatul alcooltest si recoltarea de mostre biologice.

Femeia a fost retinuta si va fi prezentata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind acuzata de furt, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

author avatar
Cristi Ionita
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger